Kutse Tallinna Sadama investorpäevale 09.10.2023


Tallinna Sadam kutsub oma praeguseid ja tulevasi aktsionäre ning kõiki teisi huvilisi investorpäevale, mis toimub 9. oktoobril algusega kl 16.30 kruiisiterminali restoranis „Ocean 11“ Tallinna Vanasadamas.

Tallinna Sadama juhatuse liikmed tutvustavad ettevõtet, annavad ülevaate majandustulemustest, ja tulevikuväljavaatest, sh uutest äriprojektidest ja kasvuvõimalustest. Lisaks räägime Tallinna Vanasadama kinnisvaraarenduse hetkeseisust ja tulevikust. Peale ettekandeid ja küsimuste-vastuste sessiooni on vabas vormis arutelu.

Investorpäev toimub eesti keeles. Salvestus koos inglise keelse tõlkega avaldatakse Tallinna Sadama veebilehel.

Osalemiseks palume eelnevalt registreeruda siin hiljemalt 07.10.2023.

Investorpäeva puudutava lisateabe võimalike täienduste või muudatuste kohta saadame registreerumisel sisestatud e-postile.

Tallinna Sadamale kuulub üks Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbib aastas keskmiselt 10 miljonit reisijat ja 20 miljonit tonni kaupa. Lisaks reisijate ja kaubavedude teenindamisele tegutseb ettevõte laevanduse ärivaldkonnas läbi oma tütarettevõtete – OÜ TS Laevad korraldab parvlaevaühendust Eesti mandri ja suursaarte vahel ning OÜ TS Shipping osutab multifunktsionaalse jäämurdjaga Botnica jäämurde ja konstruktsioonilaeva teenust Eestis ja offshore projektides. Tallinna Sadama gruppi kuulub ka jäätmekäitlusega tegelev sidusettevõte AS Green Marine.

Lisainfo:

Marju Zirel
Investorsuhete juht
Tel. +372 53 42 6591
E-post: m.zirel@ts.ee