eGain uitgeroepen tot een Visionary voor het CRM Customer Engagement Center in het 2023 Gartner® Magic Quadrant™

Evaluatie gebaseerd op volledigheid van visie en vermogen om uit te voeren


SUNNYVALE, Californië, Nov. 08, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- eGain Corporation (NASDAQ: EGAN), het op kennis gebaseerde automatiseringsplatform voor klantbetrokkenheid, kondigde de uitroeping tot Visionary voor het CRM Customer Engagement Center door het Gartner Magic Quadrant aan. Het rapport werd op 01 november 2023 gepubliceerd met daarin de evaluatie van 12 leveranciers op basis van 15 criteria.

De door kennis en generatieve AI ondersteunde eGain Customer Engagement Suite is een bekroonde oplossing voor digital-first, omnichannel-interactie. Het omvat drie erg functionele hubs - de Knowledge Hub, de Conversation Hub en de Analytics Hub - elk gebaseerd op een volledig configureerbaar ervaringsplatform.

"We zijn opgetogen over onze benoeming tot Visionary in het Gartner-rapport," vertelt Ashu Roy, CEO van eGain. "Onze klanten stellen innovatie en gebruiksvriendelijke consumptiemodellen op prijs, zoals de recentelijke lancering van eGain AssistGPT™".

Via deze link krijgen klanten van Gartner toegang tot het rapport.

GARTNER en MAGIC QUADRANT die hier met toestemming worden gebruikt, zijn geregistreerde handelsmerken van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en daarbuiten. Alle rechten voorbehouden. Gartner beveelt geen in onderzoekpublicaties vermelde leveranciers, producten of diensten aan en adviseert gebruikers van technologie niet om alleen leveranciers met de hoogste waarderingen of andere kwalificaties te selecteren. De onderzoekspublicaties van Gartner omvatten de opinies van de onderzoeksorganisatie van Gartner en dienen niet te worden opgevat als officiële uitspraken. Gartner wijst zowel expliciet als impliciet alle garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties met betrekking tot de commerciële bruikbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over eGain
De door AI en analyses gestuurde eGain Knowledge Hub verbetert de klantervaring en beperkt de tussenkomst van medewerkers met behulp van virtuele ondersteuning, selfservice en moderne desktoptools. Ga naar www.eGain.com voor meer informatie.

eGain, het logo van eGain en alle andere productnamen en slogans van eGain zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van eGain Corp. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere in dit persbericht vermelde bedrijfsnamen en producten zijn mogelijk handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van die bedrijven.

Mediacontact eGain

Michael Messner
E-mail: press@egain.com
Telefoonnummer: 408 636 4514