Tina Degerstedt VD för konsultföretaget Kvadrats nyetablering i Västerås


Stockholm, Nov. 13, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Tina Degerstedt, VD Kvadrat Västerås.

Tina Degerstedt, VD Kvadrat Västerås.

Kvadrat är Sveriges största nätverk för egenföretagande konsulter och öppnar nu sitt tolfte kontor i landet. Tina Degerstedt har utsetts till VD och kommer att leda arbetet med att etablera Kvadrat i Västerås. Tina kommer närmast från HiQ och har lång erfarenhet av konsultbranschen.

− Västerås är hjärtat i en superspännande industriregion där globala bolag som Hitachi, ABB, Westinghouse och Alstom samsas med satsningar från bland annat Northvolt och Amazon. Energi, logistik och robotisering är framtidsbranscher där utvecklingen kommer skapa samhällsnytta och arbetstillfällen under många år framöver. För att leda vår satsning i Västerås är vi jätteglada att vi lyckats knyta till oss Tina Degerstedt. Först och främst var det Tinas personlighet vi föll för. Tina sätter alltid människan i centrum och med sin tydliga värderingsbas utstrålar Tina en trygghet och vardagsglädje som vi vet att våra konsulter uppskattar. Med sina erfarenheter både från industrin och från konsultmarknaden har Tina dessutom de kompetenser och det nätverk som vi vet krävs för att lyckas. Tina är nu i full gång med att identifiera vår laguppställning för Västerås och bygga ett helt team av seniora superkonsulter; människor som vill uppleva friheten i att vara sina egna chefer, och samtidigt verka i en vibrerande gemenskap med likasinnade, säger David Ståhlberg, koncern-VD för Kvadrat.

− Det är en stor ära för mig att, tillsammans med Kvadrat, ta mig an Västerås och erbjuda vår affärsmodell med frihet och egenföretagande till konsulter här. Västerås är en intressant stad på tillväxt, med en växande företagsmarknad inom flera branscher. Det är här det händer! Jag ser utveckling hos både större och mindre bolag, vilket är otroligt intressant. Vi vill utmana konsultbranschen – hos oss kan personer växa i egen regi, tillsammans med kollegor med samma förutsättningar. Jag har lång konsulterfarenhet och vet att tillit och gemenskap möjliggör otroliga projekt och här kommer vi kunna göra skillnad. För mig är helheten viktig både privat och professionellt. Helheten ger förutsättningar för innovation och utveckling för våra företagare och kunder. Det ska bli så roligt och härligt att etablera Kvadrats ekosystem i Västerås, säger Tina Degerstedt, VD för Kvadrat Västerås.

Kvadrat är Sveriges största nätverk för egenföretagande konsulter, byggd med frihet, lycka och entreprenörskap. I Kvadrats ekosystem ryms allt som behövs för ett lyckligt och hållbart konsultliv, inklusive vägar till framtidens kompetenser och ett brett socialt och professionellt nätverk. Kvadrat är byggt av konsulter, för konsulter och är 100% konsult- och medarbetarägt. Företagsvisionen "Världens lyckligaste yrkesmänniskor" genomsyrar hela verksamheten. Kvadrat har hjälpt duktiga konsulter ta steget till ett friare och lyckligare konsultliv i 35 år.

About Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter − landets största bolag för egenföretagande konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi över 500 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Västerås, Örebro, Borlänge, Sundsvall och Umeå.

Contacts
David Ståhlberg
david.stahlberg@kvadrat.se
072-179 39 48

Tina Degerstedt
tina.degerstedt@kvadrat.se
072-236 33 01