Theodor Wahlgren blir VD för Kvadrat Tech Stockholm


Stockholm, Nov. 30, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Theodor Wahlgren, VD Kvadrat Tech Stockholm.

Theodor Wahlgren, VD Kvadrat Tech Stockholm.

Theodor Wahlgren har utsetts till VD för konsultföretaget Kvadrats techbolag, Kvadrat Tech Stockholm. Theodor kommer närmast från ALTEN och har sedan tidigare lång erfarenhet från teknikbolag och konsultbranschen.

− Vi upplevde direkt att Theodor var perfekt för Kvadrat. Han kombinerar ödmjukhet och lyhördhet och ett genuint intresse för människor med stor nyfikenhet och kunskap inom flera heta tech-domäner. Idag är ju alla bolag på sätt och vis tech-bolag men på Kvadrat Tech satsar vi extra hårt på områden med kraft att förflytta hela branscher här och nu, som datorseende, säkerhet, inbyggda system, machine learning och elektrifiering. För att nämna några. En del säger att framtiden redan är här, och att den bara är ojämnt distribuerad. Jag skulle säga att en hel del av den framtiden tycks ha hamnat hos Theodor. Jag ser fram emot att följa honom, säger David Ståhlberg, koncern-VD för Kvadrat.

– Det är med stor glädje jag har fått förtroendet att bygga vidare på Kvadrats Tech-satning i Stockholm. Teknikindustrin har en väldigt spännande tid framför sig, med en snabbväxande innovationsmarknad och flera stora teknikskiften. På Kvadrat Tech har vi samlat marknadens experter så att vi och våra kunder ligger i framkant av förflyttningen mot ny teknik. Samtidigt når vi ut till ännu fler som vill ta steget att bli "Världens lyckligaste yrkesmänniskor". Det är Kvadrats unika erbjudande – den speciella kombination av frihet, entreprenörskap och gemenskap som är grunden till ett lyckligt och hållbart arbetsliv, säger Theodor Wahlgren, VD Kvadrat Tech Stockholm. 

På Kvadrat har jag mötts av en varm atmosfär, det finns en härlig gemenskap som inspirerar alla som kommer i kontakt med en Kvadratare. Denna fina kultur blir vår framgångsmotor. Min första tid kommer kretsa mycket kring att bygga vidare på alla de bra saker som redan är på plats. Vi är ett härligt, engagerat gäng och tillsammans skapar vi ett Kvadrat Tech med ett långsiktigt och attraktivt erbjudande, säger Theodor Wahlgren.

Kvadrat är Sveriges största gemenskap för egenföretagande konsulter, byggd med frihet, lycka och entreprenörskap. I Kvadrats ekosystem ryms allt som behövs för ett lyckligt och hållbart konsultliv, inklusive vägar till framtidens kompetenser och ett brett socialt och professionellt nätverk. Kvadrat är byggt av konsulter, för konsulter och är 100% konsult- och medarbetarägt. Företagsvisionen "Världens lyckligaste yrkesmänniskor" genomsyrar hela verksamheten. Kvadrat har hjälpt duktiga konsulter ta steget till ett friare och lyckligare konsultliv i 35 år.

Kvadrat Tech är ett bolag i Kvadrat-koncernen. Bolaget sysselsätter omkring 30 konsulter med specialistkompetens inom inbyggda system & IT, AI/ML, Datorseende, Säkerhet, Automation och Digital transformation.

About Kvadrat

Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter − landets största bolag för egenföretagande konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi nästan 600 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Västerås, Örebro, Borlänge, Sundsvall och Umeå.

Contacts
David Ståhlberg
david.stahlberg@kvadrat.se
072-179 39 48

Theodor Wahlgren
theodor.wahlgren@kvadrat.se
070-313 45 91