Sammon joululahjoitus WWF:lle


SAMPO OYJ                        LEHDISTÖTIEDOTE                                  14.12.2023 klo 11.00

Sammon joululahjoitus WWF:lle

Sampo Oyj on lahjoittanut 50 000 euroa ympäristöjärjestö WWF Suomen luonnonsuojelutyöhön. Lahjoitus kohdistetaan Itämeren suojeluun ja luonnon monimuotoisuuden parantamiseen kosteikkotyöllä sekä jokiluonnon ennallistamishankkeilla.

- Itämeren rehevöityminen koskettaa Sampoa, sillä pohjoismaisena vakuutuskonsernina valtaosa asiakkaistamme asuu nimenomaan Itämeren alueella. Sampo-konserni on vastuullisuusohjelmassaan sitoutunut suojelemaan ympäristöä ja torjumaan ilmastonmuutosta. WWF:n teot Itämeren ja jokiluonnon suojelemiseksi tukevat tätä tavoitetta, sanoo Sammon vastuullisuusjohtaja Johanna Tynkkynen.

- On hienoa, että Sampo tukee WWF:n määrätietoista ja tehokasta työtä luonnon ennallistamiseksi. Lahjoitusten avulla voimme rakentaa uusia kosteikkoja sekä purkaa turhia patoja virtavesistä, mikä edistää luonnon monimuotoisuutta ja kohentaa sekä Itämeren että jokien ja järvien tilaa, sanoo WWF Suomen ohjelmajohtaja Sampsa Vilhunen.

Vuonna 1961 perustetun WWF:n tehtävä on pysäyttää luonnon köyhtyminen. Kansainvälinen WWF-verkosto toimii yli 100 maassa.

SAMPO OYJ

Lisätiedot:

Johanna Tynkkynen
Vastuullisuusjohtaja
puh. 010 516 0067

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sampo.com