Jitterbit Namakan Bill Conner Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif

Mantan Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Entrust dan SonicWall bawa kepimpinan veteran dan fokus pada transformasi strategik


ALAMEDA, Calif., Feb. 14, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- Jitterbit, peneraju global yang memperkasakan transformasi melalui automasi, hari ini mengumumkan bahawa Bill Conner telah dinamakan sebagai Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif dan ahli Lembaga Pengarah syarikat, berkuat kuasa serta-merta.

Conner ialah antara eksekutif keselamatan, data dan infrastruktur yang paling berpengalaman di seluruh dunia. Antara banyak kejayaan beliau adalah semasa beliau berperanan sebagai Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Entrust dan SonicWall, yang di bawah bimbingan beliau kedua-dua syarikat ini mengatasi metrik kewangan dan operasi yang bercita-cita tinggi yang ditetapkan di seluruh organisasi mereka. Dalam tiga dekad kepimpinannya, Conner telah mereka semula barisan produk, membina organisasi khidmat bertaraf dunia, menyelaraskan semula organisasi jualan global dan mencipta kempen pemasaran yang terkemuka dalam industri untuk menyampaikan hasil kewangan yang luar biasa.

“Bill telah menerajui pelbagai keselamatan siber, SaaS, rangkaian data dan syarikat teknologi lain mencapai kejayaan cemerlang semasa transformasi anjakan teknologi yang paling banyak dalam Era Maklumat Digital, dan kami yakin kepimpinan dan operasinya yang berwawasan akan melengkapkan Jitterbit untuk memanfaatkan pertumbuhan pasaran yang menarik yang kami lihat di hadapan,” kata Iveshu Bhatia, Pengarah Urusan di Audax Private Equity.

“Saya sangat teruja menyertai Jitterbit pada saat yang penting dalam perjalanan pertumbuhannya. Saya tidak sabar-sabar untuk membina beberapa elemen asas yang membezakan syarikat: budaya kami yang luar biasa, kepimpinan produk kami dan kedudukan kami dalam revolusi digital perniagaan. Saya mempunyai semangat yang mendalam untuk pasaran, syarikat dan produk, dan saya mendapat inspirasi daripada pencapaian besar pasukan,” ujar Conner. “Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Lembaga Pengarah atas keyakinan mereka terhadap kepimpinan saya, dan saya berharap untuk membangunkan asas dan bakat yang hebat yang telah sedia ada di Jitterbit.”

Timothy Mack, Rakan Kongsi di Audax Private Equity, mengulas, “Jitterbit bersedia untuk lembaran baharu yang menarik dengan pelantikan Bill Conner sebagai Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif. Peristiwa ini menandakan peralihan strategik dalam kepimpinan dalam membimbing syarikat melalui fasa pertumbuhan seterusnya yang belum pernah berlaku sebelum ini. Kami menantikan pengalaman luas Bill dengan pembolehan jualan ke pasaran, pembaharuan, kecemerlangan perkhidmatan, peta jalan yang diperbaharui dan penguasaan operasi.”

Conner menggantikan George Gallegos, yang mengetuai Jitterbit sebagai Ketua Pegawai Eksekutif sejak 2011.

“Menerajui syarikat ini selama sedekad yang lalu merupakan satu penghormatan,” kata Gallegos. “Sepanjang tempoh ini, kami telah mengembangkan jejak global kami untuk mencapai pasaran baharu, mengalihkan produk kami ke awan dan membimbing syarikat melalui pelbagai pemerolehan untuk menyampaikan nilai tambahan kepada pelanggan kami. Saya berterima kasih atas sokongan Lembaga Pengarah dalam keputusan saya untuk berundur, dan saya rasa yakin menyerahkan tampuk kepada veteran teknologi dan peneraju perintis seperti Bill Conner menandakan permulaan lembaran baharu, membawa perspektif baharu untuk memacu organisasi kami ke hadapan ke arah masa depan yang dinamik.”

Tambah Conner, “Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada George kerana menerajui piagam Jitterbit sepanjang 13 tahun yang lalu, membina dan meningkatkan pertumbuhannya dari permulaan kepada kedudukan semasanya sebagai salah satu penyedia iPaaS terkemuka dalam industri. Kami berterima kasih atas asas kukuh yang telah beliau bangunkan untuk syarikat itu dan berharap beliau akan terus menyertai Lembaga Pengarah.”

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Jitterbit, sila lawati www.jitterbit.com.

Perihal Jitterbit, Inc.
Jitterbit memperkasakan transformasi perniagaan dengan penyelesaian perusahaan kod rendah untuk penyepaduan dan pembangunan aplikasi. Jitterbit menggabungkan dan memudahkan kuasa iPaaS, APIM, EDI, dan LCAP untuk menguatkan nilai sistem di premis, berasaskan awan dan SaaS serta mempercepatkan perjalanan digital. Organisasi di seluruh dunia bergantung pada pengalaman dan kepakaran Jitterbit untuk membantu mereka mengautomasikan proses perniagaan kritikal dan membina aplikasi untuk melindungi masa depan perniagaan mereka. Ketahui cara Jitterbit membantu orang bekerja dengan lebih gembira di www.jitterbit.com atau ikuti kami di LinkedIn.

Hubungan Media:
jitterbit@bocacommunications.com