TRAINERS’ HOUSE -KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 1.1.–31.12.2023


TRAINERS' HOUSE OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 22.2.2024 KLO 8:30

Tammi-joulukuu 2023 lyhyesti

  • liikevaihto 8,4 milj. euroa (9,8 milj. euroa), muutos -13,5 % edellisen vuoden vastaavaan kauteen verrattuna
  • liiketulos -0,1 milj. euroa (0,6 milj. euroa), -1,2 % liikevaihdosta (5,9 %)
  • liiketoiminnan rahavirta 0,2 milj. euroa (1,0 milj. euroa)
  • osakekohtainen tulos -0,04 euroa (0,27 euroa)

Loka-joulukuu 2023 lyhyesti

  • liikevaihto 1,9 milj. euroa (2,5 milj. euroa), muutos -23,2 % edellisen vuoden vastaavaan kauteen verrattuna
  • liiketulos -0,2 milj. euroa (0,1 milj. euroa), -8,9 % liikevaihdosta (3,1 %)
  • liiketoiminnan rahavirta 0,1 milj. euroa (0,5 milj. euroa)
  • osakekohtainen tulos -0,08 euroa (0,04 euroa)

Tunnuslukuja vuoden 2023 päättyessä

  • rahavarat 1,2 milj. euroa (2,2 milj. euroa)
  • korollinen velka 0,8 milj. euroa (0,5 milj. euroa) ja korolliset nettovelat -0,3 milj. euroa (-1,7 milj. euroa)
  • omavaraisuusaste 63,5 % (68,9 %)


NÄKYMÄT VUODELLE 2024

Yhtiö arvioi vuoden 2024 operatiivisen tuloksen olevan tappiollinen.


HALLITUKSEN ESITYS OSINGONJAOSTA

Tilikauden 2023 lopussa konsernin emoyhtiön jakokelpoinen oma pääoma on 1,0 miljoonaa euroa ja konsernin rahavarat 1,2 miljoonaa euroa.

Hallitus ehdottaa 27. maaliskuuta 2024 kokoontuvalle yhtiökokoukselle, ettei yhtiö jaa osinkoa vuodelta 2023.

Tämänhetkisen näkymän perusteella aikaisemmin kerrottu osinkopolitiikka ei ole voimassa.


TOIMITUSJOHTAJA ARTO HEIMONEN

Katsauskaudella markkinatilanne heikkeni edelliseen vuoteen verrattuna.

Toimintaympäristön muutos heijastui yhtiön palveluiden kysyntään. Lisäksi yhtiön asiakkailleen järjestämien tapaamisten sopimiseen tarvittiin aikaisempaan verrattuna enemmän aikaa. Nämä johtivat liikevaihdon pienenemiseen.

Yhtiön vuosi käynnistyi vahvasti. Ensimmäisen vuosineljänneksen kannattavuus ylitti odotukset. Sen jälkeen oli vaikeampaa.

Yhtiö sopeutti kustannuksiaan nopeasti ja merkittävästi. Katsauskauden aikana Trainers’ House vei läpi kahdet muutosneuvottelut, karsi toimitila- ja IT-kustannuksia sekä leikkasi väliaikaisesti johdon palkkioita.

Hankalassa toimintaympäristössä yhtiö pystyi tekemään kannattavuuden osalta siedettävän vuoden.

Samanaikaisesti yhtiö katsoi eteenpäin. Marraskuussa toteutetun markkinoijien rekrytointikampanjan vaikutus oli erinomainen. Kampanjan tuloksena yhtiö palkkasi 59 uutta työntekijää. Lisäksi yhtiö lanseerasi onnistuneesti Johtajan kasvupolku -valmennusohjelman.

Porukka taisteli. Asiakasaktiivisuus oli korkealla tasolla koko vuoden. Todistimme jälleen, että arvo syntyy asiakkaissa. Palkinto saatiin erinomaisen joulukuun myynnin muodossa. Lämmin kiitos henkilöstölle.

Terve kassavirta ja kannattavuus ovat yhtiön liiketoiminnan tärkeimpiä tavoitteita myös vuonna 2024.

Trainers’ Housen tehtävä on auttaa ihmistä eteenpäin. Tämä onnistuu, kun koskettaa ihmistä, sähköistää johtamista ja tuottaa todennettavia tuloksia.

Kiitos asiakkaille ja kaikille sidosryhmille.

Lisätietoja:
Arto Heimonen, toimitusjohtaja, 0404 123 456
Saku Keskitalo, talousjohtaja, 0404 111 111


TOIMINTAKATSAUS

Katsauskaudella yhtiö keskittyi asiakkaidensa palvelemiseen.

Yhtiö jakoi osinkoa vuoden 2023 aikana 0,47 euroa osakkeelta. Osingonmaksun jälkimmäinen osa 0,21 euroa osakkeelta maksettiin 21.12.2023.


TULOSKEHITYS

Raportointikauden liikevaihto oli 8,4 milj. euroa (9,8 milj. euroa). Liiketulos oli -0,1 milj. euroa, -1,2 % liikevaihdosta (0,6 milj. euroa, 5,9 %). Kauden tulos oli -0,1 milj. euroa, -1,1 % liikevaihdosta (0,6 milj. euroa, 6,0 %).

Eritellyt konsernin luvut (yksikkö tuhat euroa) on esitetty seuraavassa taulukossa:

Eritellyt konsernin luvut (Teur)1-12/20231-12/2022
Liikevaihto8 4379 753
Liiketoiminnan muut tuotot06
Työsuhde-etuuksista aiheutuvat kulut-5 691-6 146
Muut kulut-2 316-2 548
EBITDA4301 065
Poistot ja arvonalentumiset-531-491
EBIT (liiketulos)-101574
EBIT, % liikevaihdosta-1,2 5,9
Rahoitustuotot ja –kulut6-15
Tulos ennen veroja-95559
Tuloverot422
Kauden tulos-91581
Kauden tulos, % liikevaihdosta-1,16,0


PITKÄN AIKAVÄLIN TAVOITTEET

Yhtiön pitkän aikavälin tavoitteena on kannattava kasvu.

RAHOITUS, INVESTOINNIT JA VAKAVARAISUUS

Rahavirta ja rahoituksen tunnusluvut (milj. euroa)1-12/20231-12/2022
Liiketoiminnan rahavirta ennen rahoituseriä0,21,0
Liiketoiminnan rahavirta0,21,0
Investointien rahavirta0,1-0,3
Rahoituksen rahavirta-1,3-1,8
Kokonaisrahavirta-1,1-1,1
   
 12/202312/2022
Käteisvarat1,22,2
Korolliset velat0,80,5
Omavaraisuusaste %63,568,9


MERKITTÄVIMMÄT RISKIT JA EPÄVARMUUSTEKIJÄT

Trainers’ Housen liiketoiminta on suhdanneherkkää.

Yleinen taloudellinen tilanne kansainvälisesti ja Suomessa sisältää merkittäviä riskejä. Euroopassa käytävä sota, jännittynyt maailmanpoliittinen tilanne ja mahdollinen kriisin laajentuminen voivat aikaansaada nopeita muutoksia toimintaympäristössä.

Mahdolliset maailmankaupan rajoitteet ja muutokset maailmanpoliittisessa tilanteessa vaikuttavat suomalaisten yritysten vientiin, mikä näkyy kotimarkkinoiden kysynnässä. Kotimarkkinoiden kysynnän muutos vaikuttaa suoraan Trainers’ Housen liiketoimintaan.

Viimeisen vuosikymmenen tasoon nähden korkea korkotaso vaikuttaa negatiivisesti taloudelliseen toimeliaisuuteen. Inflaatio voi myös kiihtyä esimerkiksi maailmanpoliittisten kriisien takia.

Jatkuva kilpailu parhaista työntekijöistä vaikuttaa rekrytointiin ja avainhenkilöiden sitoutumiseen. Yhtiön näkökulmasta työmarkkinatilanne on helpottunut viimeisen vuoden aikana.

Edellä mainitut riskit toteutuessaan yksin tai yhdessä vaikuttavat merkittävästi yhtiön toimintaan.

Yhtiö jakaa liiketoimintaan, tulokseen ja pörssiarvoon vaikuttavat riskitekijät viiteen pääkategoriaan: markkina- ja liiketoimintariskit, henkilöstöön liittyvät riskit, teknologia- ja tietoturvariskit, rahoitusriskit sekä juridiset riskit.

Muiden riskien haitallista vaikutusta vastaan Trainers’ House on pyrkinyt suojautumaan kattavilla vakuutussopimuksilla. Näitä ovat esimerkiksi lakisääteiset vakuutukset, vastuu- ja omaisuusvakuutukset ja oikeusturvavakuutukset. Vakuutusten kattavuus, vakuutusarvot ja omavastuut tarkistetaan vuosittain yhdessä vakuutusyhtiön kanssa.

Johtoryhmä raportoi hallitukselle kuukausittain keskeiset liiketoimintaan liittyvät riskit ja tarpeen mukaan riskien hallitsemiseen liittyvät toimenpiteet.

Konsernissa on liiketoiminnan tehokkaan seurannan edellyttämät raportointijärjestelmät. Sisäinen valvonta kytkeytyy yrityksen visioon, strategisiin tavoitteisiin ja niiden pohjalta asetettuihin liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista ja konsernin taloudellista kehitystä seurataan kuukausittain konsernin ohjausjärjestelmän avulla. Olennaisena osana ohjausjärjestelmää toteumatiedot ja ajantasaiset ennusteet käydään läpi kuukausittain konsernin johtoryhmässä. Ohjausjärjestelmä sisältää muun muassa myynnin raportoinnin, tuloslaskelman, rullaavan liikevaihto- ja tulosennusteen sekä toiminnalle tärkeitä tunnuslukuja.

Trainers’ House on asiantuntijaorganisaatio. Markkina- ja liiketoimintariskien suuruutta on vaikea määrittää. Tyypilliset riskit tällä alueella liittyvät esimerkiksi yleiseen taloudelliseen kehitykseen, asiakasjakaumaan, teknologiavalintoihin, kilpailutilanteen kehittymiseen ja henkilöstökulujen hallintaan.

Riskejä hallitaan myynnin, henkilöresurssien ja liikekulujen suunnittelulla ja säännöllisellä seurannalla, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet olosuhteiden muuttuessa. Myyntisaamisten riskit on huomioitu saatavien ikään ja yksittäisiin riskianalyyseihin perustuvalla kulukirjauksella.

Trainers’ Housen rahoitusriskien hallinnan tavoitteena on turvata oman ja vieraan pääoman ehtoisen rahoituksen saatavuus kilpailukykyisin ehdoin ja vähentää markkinoiden haitallisten liikkeiden vaikutuksia yhtiön toiminnassa.

Rahoitusriskit on jaettu neljään kategoriaan, joita ovat maksuvalmius-, korko-, valuutta- ja luottoriskit. Jokaista riskiä seurataan erikseen. Maksuvalmius- ja korkoriskiä vähennetään riittävillä kassavaroilla ja saatavien tehokkaalla perinnällä. Valuuttariskit ovat vähäisiä, koska Trainers’ House toimii pääasiallisesti euromarkkinoilla. Rahoitusriskien hallinnassa keskeinen huomio kiinnittyy likviditeettiin.

Trainers’ Housen menestys asiantuntijaorganisaationa riippuu sen kyvystä houkutella ja pitää palveluksessa osaavaa henkilökuntaa. Henkilöstöriskejä hallitaan kilpailukykyisen palkan lisäksi kannustinjärjestelmillä ja panostuksilla henkilöstön koulutukseen, uramahdollisuuksiin ja yleiseen viihtyvyyteen.

Teknologia on keskeinen osa Trainers’ Housen liiketoimintaa. Teknologiariskeihin kuuluvat muun muassa toimittajariski, sisäisiin järjestelmiin liittyvät riskit, teknologiamuutosten tuomat haasteet ja tietoturvariskit. Riskejä vastaan suojaudutaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä teknologiatoimittajien kanssa, asianmukaisilla tietoturvajärjestelmillä, henkilöstön koulutuksella ja säännöllisillä tietoturva-auditoinneilla.

Trainers’ Housen juridiset riskit painottuvat pääosin yhtiön ja asiakkaiden tai palveluntoimittajien välisiin sopimussuhteisiin. Tyypillisimmillään ne liittyvät toimitusvastuuseen ja immateriaalioikeuksien hallintaan. Sopimuksiin ja immateriaalioikeuksiin liittyvien riskien hallitsemiseksi yhtiössä on sisäinen sopimusmenettelyohjeistus. Yhtiön käsityksen mukaan sopimusriskit eivät poikkea tavanomaisesta.

Katsauskauden päättyessä taseeseen kirjatut liikearvo ja muut aineettomat hyödykkeet on testattu normaalilla tavalla. Testauksen perusteella ei ilmennyt tarvetta arvonalentumiskirjaukselle.

Trainers’ Housen konsernitaseessa on jäljellä liikearvoa 2,1 milj. euroa. Muiden aineettomien hyödykkeiden tasearvo on 1,0 milj. euroa. Mikäli konsernin kannattavuus ei kehity ennustetulla tavalla tai muut konsernin toiminnasta riippumattomat ulkoiset tekijät, kuten korkotaso, muuttuvat oleellisesti, on mahdollista, että liikearvoa ja muita aineettomia hyödykkeitä joudutaan kirjaamaan alas. Arvonalennustappion kirjaamisella ei olisi vaikutusta konsernin rahavirtaan.

Toiminnan projektiluonteen vuoksi tilauskanta on lyhyt ja ennustettavuus siksi haasteellista.

Selostus mahdollisista riskeistä ei ole kattava. Trainers’ House tekee operatiiviseen toimintaan liittyen jatkuvaa riskikartoitusta ja pyrkii suojautumaan tunnistetuilta riskeiltä.

Riskeistä on kerrottu myös yhtiön vuosikatsauksessa sekä verkkosivuilla osoitteessa www.trainershouse.fi – sijoittajille.


HENKILÖSTÖ

Katsauskauden lopussa konsernin palveluksessa työskenteli 96 (131) henkilöä. Kuten aikaisemminkin, yhtiö raportoi henkilömääränsä täysipäiväisiksi työntekijöiksi muutettuna.

VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET

Trainers' House Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 29.3.2023 Helsingissä.
Kokous vahvisti tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden toimitusjohtajalle ja hallituksen jäsenille tilikaudelta 1.1.–31.12.2022.

Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että yhtiö maksaa osinkoa 0,47 euroa kutakin yhtiön osaketta kohden. Osinko maksetaan kahdessa erässä siten, että 0,26 euroa maksetaan 26.4.2023 (osingonmaksun täsmäytyspäivä 19.4.2023) ja 0,21 euroa maksetaan 21.12.2023 (osingonmaksun täsmäytyspäivä 14.12.2023). Osinko maksetaan osakkeenomistajalle, joka on osingonmaksun täsmäytyspäivänä merkittynä yhtiön osakasluetteloon.

Hallituksen jäseniksi valittiin uudelleen Aarne Aktan, Jarmo Hyökyvaara, Elma Palsila ja Jari Sarasvuo sekä uutena jäsenenä Emilia Tauriainen. Yhtiökokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajakseen Jari Sarasvuon.

Yhtiökokous päätti hallituksen jäsenen palkkioksi 2500 euroa kuukaudessa ja puheenjohtajan palkkioksi 4500 euroa kuukaudessa.

Yhtiön tilintarkastajaksi valittiin uudelleen tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy. Tilintarkastajalle maksetaan palkkio tilintarkastajan kohtuullisen laskun mukaan.

Yhtiökokous päätti yhtiöjärjestyksen 12 artiklan muuttamisesta siten, että yhtiökokous voidaan järjestää ilman fyysistä kokouspaikkaa etäkokouksena. Yhtiöjärjestyksen 12 artiklaan lisätään uusi kappale, joka kuuluu kokonaisuudessaan seuraavasti:

”Hallitus voi päättää, että yhtiökokous järjestetään ilman kokouspaikkaa siten, että osakkeenomistajat käyttävät päätösvaltaansa kokouksen aikana täysimääräisesti ja ajantasaisesti tietoliikenneyhteyden ja teknisen apuvälineen avulla (etäkokous).”

OSAKKEET JA OSAKEPÄÄOMA

Yhtiön osake on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä nimellä Trainers’ House Oyj (TRH1V).

Raportointikauden päättyessä Trainers’ House Oyj:n osakekanta oli 2.147.826 osaketta ja rekisteröity osakepääoma oli 880.743,59 euroa. Yhtiöllä ei ole hallussaan omia osakkeita. Kauden aikana osakepääomassa ei ole tapahtunut muutoksia.

Osakevaihdon ja -kurssin kehitys

Katsauskaudella yhtiön osakkeiden vaihto Helsingin pörssissä oli 325 tuhatta osaketta, 15,1 % osakkeiden keskimääräisestä lukumäärästä (613 tuhatta osaketta, 28,6 %) ja 1,5 milj. euroa (4,3 milj. euroa). Ylin noteeraus oli 6,12 euroa (9,80 euroa), alin 3,38 euroa (4,80 euroa) ja päätöskurssi 4,14 euroa (4,96 euroa). Painotettu keskikurssi oli 4,64 euroa (7,01 euroa). Osakekannan markkina-arvo katsauskauden päätöskurssilla 31.12.2023 oli 8,9 milj. euroa (10,7 milj. euroa).

TILINPÄÄTÖSLYHENNELMÄ JA LIITETIEDOT

Katsaus on laadittu IAS 34 –standardin mukaisesti. Katsausta laadittaessa on noudatettu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä, 1.1.2023 voimassa olevia IFRS-standardeja ja tulkintoja.

Trainers’ House on tässä katsauksessa noudattanut samoja laatimisperiaatteita ja laskentamenetelmiä kuin 2022 vuositilinpäätöksessä lukuun ottamatta 1.1.2023 voimaantulleita uusia ja muutettuja standardeja.

Katsauksessa esitetyt luvut ovat tilintarkastamattomia.

TULOSLASKELMA IFRS (Teur)1-12/202310-12/20231-12/202210-12/2022
Liikevaihto8 4371 8969 7532 469
Liiketoiminnan muut tuotot0060
Kulut:    
Materiaalit ja palvelut-391-82-484-122
Työsuhde-etuuksista aiheutuvat kulut-5 691-1 352-6 146-1 600
Poistot ja arvonalentumiset-531-126-491-147
Liiketoiminnan muut kulut-1 925-505-2 064-524
Kulut yhteensä-8 538-2 065-9 185-2 393
Liiketulos-101-16957476
Rahoitustuotot ja -kulut6-2-15-5
Tulos ennen veroja-95-17155971
Tuloverot412217
KAUDEN TULOS-91-17158189
Kauden tuloksen jakautuminen emoyhtiön omistajille-91-17158189
Emoyhtiön omistajille kuuluva osakekohtainen tulos, EUR-0,04-0,080,270,04
Kauden tuloksesta laskettu osakekohtainen tulos, EUR-0,04-0,080,270,04


TASE IFRS (Teur)12/202312/2022
VARAT  
Pitkäaikaiset varat  
Aineelliset käyttöomaisuushyödykkeet961730
Liikearvo2 1292 129
Muut aineettomat hyödykkeet1 0131 089
Pitkäaikaiset saamiset  
Muut saamiset, pitkäaikaiset138172
Laskennalliset verosaamiset202208
Pitkäaikaiset saamiset yhteensä341380
Pitkäaikaiset varat yhteensä4 4434 328
   
Lyhytaikaiset varat  
Myyntisaamiset ja muut saamiset7831 183
Rahavarat1 1752 247
Lyhytaikaiset varat yhteensä1 9583 430
VARAT YHTEENSÄ6 4017 758
   
OMA PÄÄOMA JA VELAT  
Emoyhtiön omistajille kuuluva oma pääoma  
Osakepääoma881881
Sijoitetun vapaan oman pääoman rahasto3737
Kertyneet voittovarat3 1113 540
Tilikauden tulos-91581
Oma pääoma yhteensä3 9395 039
Pitkäaikaiset velat  
Laskennalliset verovelat203213
Rahoitusvelat, pitkäaikaiset631180
Pitkäaikaiset velat yhteensä833394
Lyhytaikaiset velat  
Rahoitusvelat, lyhytaikaiset197337
Ostovelat ja muut velat, lyhytaikaiset1 4321 989
Lyhytaikaiset velat yhteensä1 6292 326
Velat yhteensä2 4622 719
OMA PÄÄOMA JA VELAT YHTEENSÄ6 4017 758


RAHAVIRTALASKELMA(Teur)1-12/20231-12/2022
LIIKETOIMINNAN RAHAVIRTA  
Kauden tulos-91581
Oikaisut570490
Käyttöpääoman muutokset-257-74
Liiketoiminnan rahavirta ennen rahoituseriä ja veroja222997
Maksetut rahoituserät ja verot-16-16
LIIKETOIMINNAN RAHAVIRTA206982
INVESTOINTIEN RAHAVIRTA  
Investoinnit aineellisiin ja aineettomiin hyödykkeisiin-12-163
Myönnetyt lainat0-122
Lainasaamisten takaisinmaksut420
Saadut korot210
INVESTOINTIEN RAHAVIRTA51-285
RAHOITUKSEN RAHAVIRTA  
Käyttöoikeusomaisuuden vuokranmaksuvelan lyhennys-363-326
Maksetut osingot-966-1 503
RAHOITUKSEN RAHAVIRTA-1 329-1 828
RAHAVIRTA YHTEENSÄ-1 072-1 131
RAHAVAROJEN MUUTOS  
Rahavarat kauden alussa2 2473 378
Rahavarat kauden lopussa1 1752 247
RAHAVAROJEN MUUTOS-1 072-1 131

LASKELMA OMAN PÄÄOMAN MUUTOKSISTA (Teur)
Emoyhtiön omistajille kuuluva oma pääoma

LASKELMA OMAN PÄÄOMAN MUUTOKSISTA (Teur)OsakepääomaSVOP-rahastoKertyneet voittovaratYhteensä
Oma pääoma 1.1.2022881375 0435 961
Laaja tulos  581581
Osingot  -1 503-1 503
Oma pääoma 31.12.2022881374 1215 039
     
Oma pääoma 1.1.2023881374 1215 039
Laaja tulos  -91-91
Osingot  -1 009-1 009
Oma pääoma 31.12.2023881373 0213 939


LÄHIPIIRITAPAHTUMAT

Konserni harjoitti katsauskaudella liiketoimintaa hallituksen puheenjohtajan Jari Sarasvuon määräysvaltayhtiön Causa Prima Oy:n sekä yhtiön lähipiiriin kuuluvien Pro Vividus Oy:n ja Anorin Liekki Oy:n kanssa.

Lähipiirin kanssa toteutuivat seuraavat liiketapahtumat:

LÄHIPIIRITAPAHTUMAT (Teur)1-12/20231-12/2022
Ostot kauden aikana168245
Velat kauden lopussa3953


HENKILÖSTÖ1-12/20231-12/2022
Henkilöstö keskimäärin113128
Henkilöstö kauden lopussa96131


VASTUUSITOUMUKSET (Teur)12/202312/2022
Omista sitoumuksista annetut vakuudet ja vastuut120140


MUITA TUNNUSLUKUJA12/202312/2022
Omavaraisuusaste (%)63,568,9
Oma pääoma/osake (eur)1,832,35

Tunnuslukujen laskentakaavat

Osakekohtainen tulos  = Emoyhtiön omistajille kuuluva kauden tulos
                                             Osakkeiden osakeantioikaistu
                                             keskimääräinen lukumäärä tilikaudella

Korolliset nettovelat = Korolliset velat – rahavarat

Omavaraisuusaste (%)  = Oma pääoma x 100
                                             Taseen loppusumma – saadut ennakot

Oma pääoma / osake    = Oma pääoma                         
                                             Osakkeiden osakeantioikaistu lukumäärä
                                             tilinpäätöspäivänä

Tunnuslukujen laskentaan vaikuttavat erät12/202312/2022
Saadut ennakot (Teur)198449
Korolliset velat (Teur)828517
Osakkeiden osakeantioikaistu lukumäärä keskimäärin kauden aikana (Tkpl)2 1482 148
Osakkeiden osakeantioikaistu lukumäärä kauden lopussa (Tkpl)2 1482 148


Helsingissä 22.2.2024

TRAINERS’ HOUSE OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:
Arto Heimonen, toimitusjohtaja, 0404 123 456
Saku Keskitalo, talousjohtaja, 0404 111 111

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset mediat
www.trainershouse.fi – Sijoittajille

Liite



Attachments

Tilinpäätöstiedote 2023