INVESTORS HOUSEN HENKILÖSTÖRAHASTOON SUORITUSPALKKIO


Investors House Oyj

Lehdistötiedote 5.3.2024 klo 8.00

INVESTORS HOUSEN HENKILÖSTÖRAHASTOON SUORITUSPALKKIO

Investors Housen henkilöstörahastoon maksetaan vuoden 2023 perusteella suorituspalkkio, joka on noin 30 % henkilöstörahastolain mukaisesta maksimista.

Investors Housen jokainen työntekijä on henkilöstörahaston jäsen ja sitä kautta yhtiön omistajia.

Hyvästä tuloksesta henkilöstö hyötyy sekä tulospalkkion että hallituksen ehdotuksen mukaan yhdeksättä vuotta kasvavien osinkojen muodossa.

Toimitusjohtaja Petri Roininen:

’’Henkilöstörahaston ideana on, että kaikki hyötyvät yhtiön menestymisestä sekä kasvavista osingoista. Ei siis vastakkainasettelua vaan kaikki voittavat -ajattelua. Tämä linja sopii yrittäjämäiseen yhtiöön’’.

Henkilöstörahasto on otettu käyttöön vuonna 2018. Alusta saakka mukana olleelle henkilölle rahastoon on kertynyt palkkatasosta riippuen 12.000 - 30.000 euron summa ennen nyt maksettavaa suoritusta.

Henkilöstörahasto sijoittaa varansa sääntöjensä mukaisesti yhtiön osakkeeseen ja rahastoihin. Päätöksen sijoitusten painotuksesta tekee henkilöstön keskuudestaan valitsema henkilöstörahaston hallitus.

Henkilöstörahastoon maksettava palkkio on kirjattu varauksena Q4 2023 tulokseen ja sellaisena raportoitu tilinpäätöstiedotteessa, joka julkaistiin 12.2.2024. Maksu tapahtuu H1 2024 aikana.

Helsinki 5.3.2024

Investors House Oyj

Lisätiedot        Toimitusjohtaja Petri Roininen, puh 040 761 9669

Jakelu        Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi