Siili Solutions Oyj: Muutos johtoryhmässä ja uusi operatiivinen johtaja 


Siili Solutions Oyj: Muutos johtoryhmässä ja uusi operatiivinen johtaja 

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 7.3.2024 kello 9.00

Siilin operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Teemu Pesonen. Pesonen on aiemmin työskennellyt Siilin tytäryhtiön, Vala Group Oy:n operatiivisena johtajana ja hänellä on erittäin vahva kokemus kasvuyhtiön ihmisläheisestä johtamisesta ja kehittämisestä. Samalla Siili Solutions Oyj:n johtoryhmän jäsen ja operatiivinen johtaja Kari Pirttikangas jättää tehtävänsä ja Siilin johtoryhmän maaliskuussa 2024.  

Haluamme lämpimästi kiittää Karia pitkäaikaisesta urasta, johtamisesta ja sitoutumisesta Siiliin. Olemme kiitollisia Karin Siiliin ja siileille jakamasta osaamisesta ja toivotamme hänelle menestystä tulevaan. Samalla toivotamme Teemun tervetulleeksi uuteen rooliinsa”, Siilin toimitusjohtaja Tomi Pienimäki sanoo. 

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja Tomi Pienimäki 
Puhelin: 040 834 1399, sähköposti: tomi.pienimaki(at)siili.com 

Jakelu: 
Nasdaq Helsinki Oy 
Keskeiset tiedotusvälineet 
www.siili.com/fi 

Siili Solutions lyhyesti: 
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Itävallassa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi