Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024 i NewCap Holding A/S


Selskabsmeddelelse nr. 6 / 2024

15. marts 2024

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024 i NewCap Holding A/S

Den ordinære generalforsamling i NewCap Holding A/S afholdes tirsdag den 9. april 2024, kl. 10:00 på adressen Oslo Plads 2, 2100 København Ø.

Generalforsamlingen afholdes som en fysisk generalforsamling. Aktionærerne har mulighed for at følge – men ikke deltage i - generalforsamlingen via livestreaming. Aktionærer der ønsker at følge generalforsamlingen via livestream opfordres til at stemme forud for generalforsamlingen - enten ved brevstemme eller ved at afgive fuldmagt til bestyrelsen eller en tredjemand. Brevstemmer skal være modtaget senest mandag den 8. april 2024, kl. 12:00, idet det bemærkes at en brevstemme, som er modtaget af selskabet, ikke kan tilbagekaldes. Fristen for at afgive fuldmagter til selskabets bestyrelse eller en tredjemand udløber fredag den 5. april 2024 kl. 23:59.

Nedenfor følger agenda samt fuldstændige forslag.

Dagsorden:

1.   Præsentation af dirigent


2.   Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse


3.   Meddelelse af decharge til selskabets ledelse


4.   Beslutning om overskuddets fordeling eller dækning af tab


5.   Fremlæggelse af og vejledende afstemning om selskabets vederlagsrapport


6.   Forslag fra bestyrelsen


6.a Forslag om vedtagelse af vederlagspolitik i uændret form

7.   Valg af bestyrelse


8.   Valg af revisor


9.   Eventuelt


De fuldstændige forslag følger nedenfor. Bestyrelsen har ikke inden fristen den 27. februar 2024
modtaget ønsker om optagelse af bestemte emner på dagsordenen fra nogen aktionær jf.
selskabslovens § 90, stk. 2 og vedtægternes pkt. 10.6.

Fuldstændige forslag

2.        Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

        Bestyrelsen foreslår, at den reviderede årsrapport for 2023 godkendes.

  
3.        Meddelelse af decharge til selskabets ledelse

        Bestyrelsen foreslår, at der meddeles decharge til bestyrelse og direktion.

4.        Beslutning om overskuddets fordeling eller dækning af tab
        
Bestyrelsen foreslår, at årets resultat overføres til næste år.

5.        Fremlæggelse af og vejledende afstemning om selskabets vederlagsrapport
        
Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender selskabets vederlagsrapport for 2023 ved vejledende afstemning.

6.        Forslag fra bestyrelsen

6a. Forslag om vedtagelse af vederlagspolitik i uændret form

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender selskabets vederlagspolitik, hvortil bestyrelsen ikke har forslag til ændringer og som derfor følger den eksisterende vederlagspolitik. Vederlagspolitikken fastsætter rammerne for vederlæggelse af selskabets bestyrelse og direktion og er udarbejdet som følge af kravene i selskabslovens §§ 139 og 139a. Vederlagspolitikken blev senest vedtaget i 2020 og skal være genstand for afstemning mindst hvert fjerde år jf. selskabslovens § 139, stk. 2. Vederlagspolitikken er vedlagt som bilag 1 til de fuldstændige forslag og kan endvidere findes på selskabets hjemmeside www.newcap.dk.

7.        Valg af bestyrelse
        
Bestyrelsen foreslår genvalg af Mogens de Linde, Peter Reedtz, Michael Vinther   
og Peter Steen Christensen.

En nærmere beskrivelse af bestyrelseskandidaterne er tilgængelig på selskabets hjemmeside, www.newcap.dk.

8.        Valg af revisor

Bestyrelsen foreslår genvalg af Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab i overensstemmelse med revisionsudvalgets indstilling.

Revisionsudvalget er ikke blevet påvirket af tredjeparter og har ikke været underlagt nogen aftale med en tredjepart, som begrænser generalforsamlingens valg til visse revisorer eller revisionsfirmaer.

***

Forslag under dagsordenens pkt. 2, 3, 4, 5, 6a, 7 og 8 kan vedtages med simpel majoritet, jf. vedtægternes § 14.1 og selskabslovens § 105.       

Dagsordenen, indkaldelsen, de fuldstændige forslag, oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen og selskabets årsrapport i komplet og uforkortet tekst vil senest 3 uger før generalforsamlingen være tilgængelige på selskabets hjemmeside, www.newcap.dk. Ovennævnte materiale tilsendes tillige skriftligt til de i selskabets aktiebog noterede aktionærer, der har fremsat begæring herom. Vederlagsrapporten for 2023 er vedlagt denne indkaldelse som bilag 2 og en beskrivelse af bestyrelseskandidaterne er vedlagt som bilag 3.

Spørgsmål:

Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om alle forhold, som er af betydning for bedømmelsen af årsrapporten, selskabets stilling eller om de øvrige forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen, samt om selskabets forhold til koncernens selskaber. Spørgsmål kan sendes pr. post til selskabets adresse, Oslo Plads 2, 2100 København Ø, eller på e-mailadressen: peter.steen.christensen@newcap.dk. I overensstemmelse med selskabets vedtægter er fristen for modtagelse af skriftlige spørgsmål mandag den 1. april 2024.

Kapitalforhold:

Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK 6.299.855,10 fordelt på aktier à DKK 0,05, der er registreret i VP Securities A/S, svarende til 125.997.102 stk. aktier à DKK 0,05. Aktiekapitalen er fuldt indbetalt.

På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på DKK 0,05 én stemme. I henhold til vedtægternes § 13 fastsættes aktionærernes ret til at møde samt til at stemme på selskabets generalforsamling eller afgive brevstemme, jf. vedtægternes § 13.3, i forhold til de aktier, aktionærerne besidder på registreringsdatoen, som defineret i vedtægternes § 13.3. Afståelser eller erhvervelser af aktier, der finder sted i perioden mellem registreringsdatoen og generalforsamlingsdatoen, påvirker ikke stemmeretten på generalforsamlingen eller brevstemmeretten til brug for generalforsamlingen.

Registreringsdatoen er tirsdag den 2. april 2024 kl. 23:59. På registreringsdatoen opgøres de aktier, som hver af selskabets aktionærer besidder på registreringsdatoen. Opgørelsen sker på baggrund af stedfundne noteringer af aktier i aktiebogen samt behørigt dokumenterede meddelelser til selskabet om aktieerhvervelser, der endnu ikke er indført i aktiebogen, men som er modtaget af selskabet inden udløbet af registreringsdatoen.

Adgangskort, brevstemmer og fuldmagt:

Enhver aktionær, eller fuldmægtig for en aktionær, skal have et adgangskort for at kunne deltage i generalforsamlingen. Aktionærer, der ønsker at følge generalforsamlingen via livestream skal også anmode om adgangskort, idet det bemærkes at sådanne aktionærer ikke kan udøve deres aktionærrettigheder via livestream, hvorfor disse opfordres til at brevstemme eller afgive fuldmagt til bestyrelsen eller tredjemand. Adgangskort til generalforsamlingen kan indtil fredag den 5. april 2024 kl. 23:59 rekvireres via aktionærportalen på selskabets hjemmeside, www.newcap.dk eller ved skriftlig henvendelse til Computershare A/S, Lottenborgvej 26 D, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby, enten på fax +45 45 46 09 98 eller via e-mail på GF@computershare.dk (tilmeldingsblanket kan findes på www.newcap.dk). Efter dette tidspunkt kan der ikke bestilles adgangskort. Aktionærernes eventuelle rådgivere skal ligeledes med navns nævnelse og inden for samme frist løse adgangskort til generalforsamlingen.

Aktionærerne kan – i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen – vælge at afgive brevstemme. Fristen for at afgive brevstemme udløber mandag den 8. april 2024, kl. 12:00. En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

Aktionærer der ønsker at stemme per brev, kan gøre dette via aktionærportalen på selskabets hjemmeside, www.newcap.dk, eller ved skriftlig henvendelse til Computershare A/S, Lottenborgvej 26 D, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby, enten på fax +45 45 46 09 98 eller via e-mail på GF@computershare.dk (brevstemmeblanket kan findes på www.newcap.dk).

For at sikre identifikation skal alle fysiske brevstemmer indeholde oplysninger om VP kontonummer eller navn og adresse på depotejeren. Derudover stilles der ingen formkrav ved stemmeafgivelse per brev.

Enhver aktionær kan møde på generalforsamlingen ved fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt (fuldmagtsblanket kan findes på www.newcap.dk).

Fuldmagt til bestyrelsen kan afgives via aktionærportalen på selskabets hjemmeside, www.newcap.dk eller ved skriftlig henvendelse til Computershare A/S, Lottenborgvej 26 D, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby, enten på fax +45 45 46 09 98 eller via e-mail på GF@computershare.dk, ved brug af fuldmagtsblanketten på selskabets hjemmeside, www.newcap.dk.

Fristen for at afgive fuldmagt til selskabets bestyrelse udløber fredag den 5. april 2024 kl. 23:59.

NewCap Holding A/S
Bestyrelsen

For yderligere information kontakt venligst:

Administrerende direktør Peter Steen Christensen

Telefon: +45 23 70 58 85
E-mail: info@newcap.dk

Bilag:
Bilag 1: Udkast til uændret vederlagspolitik
Bilag 2: Vederlagsrapport 2023
Bilag 3: Ledelseshverv for bestyrelseskandidater

Vedhæftede filer



Attachments

Selskabsmeddelelse 6 - 2024 Bilag 1_Udkast til vederlagspolitik for NewCap Bilag 2 - Vederlagsrapport 2023 Bilag 3 - Ledelseshverv Tilmeldingsblanket - Generalforsamling i NewCap Holding AS 2024 Fuldmagts- og brevstemmeblanket - Generalforsamling i NewCap Holding AS 2024