A Richter Gedeon a Trial Interactive-ot választotta a klinikai vizsgálatai menedzselésére

A specializált gyógyszeripari vállalat a TransPerfect technológiát alkalmazza a TMF-műveletei racionalizálására


BUDAPEST, Magyarország és NEW YORK, March 25, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- A TransPerfect Life Sciences, a biogyógyszeripari termékfejlesztésekhez és termékbevezetésekhez szükséges megoldások vezető globális szolgáltatója ma bejelentette, hogy a Richter Gedeon a Trial Interactive díjnyertes eTMF platformját és TI Collaborate eClinical megoldását választotta a következő klinikai vizsgálataihoz.

A budapesti székhelyű Richter Gedeon egy innovációra épülő, specializált gyógyszergyártó cég, amely gyógyszerek fejlesztése és gyártása révén számos terápiás területen törekszik az emberi életminőség javítására. A vállalat portfóliója a nőgyógyászati termékektől a neuropszichiátriai, reumatológiai, csontritkulást csökkentő, kardiológiai, vérzéscsillapító, a cukorbetegséget és a központi idegrendszeri betegségeket kezelő termékekig terjed.

A Trial Interactive eClinical platformot klinikai szakemberek tervezték klinikai szakemberek számára és gyógyszeripari, biotechnológiai, orvostechnikai eszközgyártó és CRO-vállalatok használják a termékfejlesztési életciklusok biztonságos, a Szövetségi Szabályozási Kódex (CFR) 21. címének 11. fejezetének megfelelő környezetben történő racionalizálására. A Trial Interactive az eTMF-en keresztüli menedzsment és lezárás által teljesen integrált, a mesterséges intelligencia által támogatott felhasználói élményt kínálva javítja a sebességet és a minőséget a helyszínek azonosítása, a helyszín kiválasztása, a személyzet kiképzése, a vizsgálat elindítása és a helyszín aktiválása során. A Trial Interactive platform olyan klinikai kutatásra összpontosító termékeket tartalmaz, amelyek egyszerűsítik a feladatokat, a felügyeletet, a megfelelőséget és az auditokat/ellenőrzéseket.

„A Trial Interactive eTMF segít a TMF-műveleteink racionalizálásában és az ellenőrzési készenlétünk fenntartásában. Szeretnénk biztosítani, hogy a jövőbeni vizsgálataink legalább ugyanilyen hatékonyak legyenek, ezért örülünk, hogy az eTMF megoldás beépült a klinikai műveleteink ökoszisztémájába” – mondta Szatmári Balázs, a Richter Gedeon globális klinikai műveletekért felelős vezetője.

Michael Smyth, a Trial Interactive részlegének elnöke így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk a Richter Gedeon új tanulmányokkal kapcsolatos terveinek, és várjuk, hogy TMF- szolgáltatásaink révén még szorosabbá váljon az együttműködésünk a klinikai műveleti csapataikkal.”

A Trial Interactive-ról
A Trial Interactive a gyakorlati e-klinikai innováció iparági vezetője, amely világszerte egyszerűsíti és automatizálja a klinikai folyamatokat a szponzorok, a szerződéses kutatási szervezetek és telephelyek számára. A CFR 21. címe 11. fejezetének megfelelő, AI-alapú platform a szerzőtől az archiválásig tartó együttműködés élményét nyújtja zökkenőmentes - interoperabilitással és indexálással a klinikai dokumentumkezelési megoldások, a telephely kiválasztása, a telephelyek aktiválása, az e-oktatás, a megfelelőségi képzés, a minőség és a klinikai vizsgálatokat kezelő rendszer által az eTMF számára. A Trial Interactive-ot azért választják újra meg újra a klinikai szakemberek, mert a legátfogóbb, mégis intuitív élményt nyújtja, a technológia és a TMF-szakértői szolgáltatások legteljesebb kínálatával. A Trial Interactive a felesleges kiadások csökkentése, a határidők felgyorsítása, a megfelelési kockázatok csökkentése és a működési kiválóság javítása révén segít racionalizálni a vizsgálati csoportok működését. A Trial Interactive-val kapcsolatos további információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@trialinteractive.com vagy +1 212 400 8848, vagy látogasson el honlapunkra: www.trialinteractive.com.

A TransPerfect Life Sciencesről
A TransPerfect Life Sciences életminőség-javító és életmentő gyógyszerek, kezelések és eszközök globális fejlesztésének és forgalmazásának támogatására specializálódott. Átfogó megoldásaink közé tartozik a klinikai vizsgálatok menedzsmentjére irányuló technológia és szolgáltatások (TMF (kísérletitörzsfájl-szolgáltatások), eTMF, klinikai vizsgálatokat kezelő rendszer, CTMS (szabályozott tartalomkezelés) stb.), farmakovigilanciai és biztonsági megoldások, fordítási és nyelvi szolgáltatások, valamint a call center-támogatás. A TransPerfect Life Sciences világszerte több mint 140 városban található irodáival ideális partner ahhoz, hogy a minőség javítása, a megfelelési kockázatok csökkentése és a betegek elkötelezettségének növelése révén leegyszerűsítse az Önök útját a laboratóriumtól a piacra lépésig. További információért, kérjük, látogasson el a weboldalunkra: https://lifesciences.transperfect.com.

Kapcsolat:
Ryan Simper +1 212.689.5555
mediainquiry@transperfect.com