Rush Factory Oyj on saanut jatkoaikaa rakentamisvelvoitteen sakon lykkäykseen 30.6.2024 asti


Rush Factory Oyj

17.4.2024 klo 15.05

Yhtiötiedote

Rush Factory Oyj on saanut jatkoaikaa rakentamisvelvoitteen sakon lykkäykseen 30.6.2024 asti


Maskun kunnanhallitus on päättänyt lykätä rakentamisvelvoitteen sopimussakon täytäntöönpanoa siten, että Rush Factory Oyh: tulee toteuttaa seuraavat toimenpiteet kiinteistöllä 30.6.2024 mennessä:
- Sokkelin ja ovien viimeistely 
- Piha-alueen siivous
- Maatyöt


Yhtiö sai virallisen tiedon päätöksestä tänään. Mainitut toimenpiteet ovat pienehköjä ja yhtiö ei odota ongelmia näiden suorittamisessa määräajassa. Lisätietoja:

Mika Metsämäki

Toimitusjohtaja

Rush Factory Oyj

mika@rushfactory.fi

+358 44 5544 894

 

Hyväksytty neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, puh. 050 539 47 81

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy, Keskeiset tiedotusvälineet

www.rushfactory.fi

 

Rush Factory Oyj

Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. Raumalta lähtöisin olevan Rush Factoryn kansainväliset hyvinvointipainotteiset liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet hauskanpitoa ja unohtumattomia elämyksiä jo yli 400 000 asiakkaalle vuodesta 2015 alkaen. Rush Factoryn kasvua ja liiketoimintaa tukee Yhtiön liiketoimintamalli, joka haastaa alan perinteisiä toimintamalleja ratkomalla tyypillisiä tapahtumatuotannon ja toteutuksen ongelmakohtia mm. vähentämällä ulkoistamisen aiheuttamia riskejä ja kustannuksia, sekä olemalla riippumaton tapahtumapaikasta tai esiintyjästä. Tämän lisäksi Rush Factoryn liiketoiminnan liikkuva luonne ja kyky tuoda ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä sinne missä asiakkaat ovat, mahdollistavat sen riippumattomuuden markkinoiden suhdanteista.