Rush Factory Oyj:n Englannin tapahtumat eivät toteudu kuluvalla kaudella


Rush Factory Oyj

8.5.2024

Yhtiötiedote

Rush Factory Oyj:n Englannin tapahtumat eivät toteudu kuluvalla kaudella


Rush Factory Oyj:n tytäryhtiön, Funrun Events UK Ltd, tapahtumat kaudella 2024 eivät tule toteutumaan. Tilanne on elänyt päivittäin, mutta Englannin viiden tapahtuman myynti ei ole vastannut odotuksia ja niiden järjestäminen edellyttäisi muiden Rush Factory Oyj:n tytäryhtiöiden myyntitulojen kanavoimista Funrun Events UK:lle.

Englannin tytäryhtiön kyvystä selvitä vastuistaan käydään keskustelua paikallisten asiantuntijoiden kanssa ja Funrun Events UK ltd saattaa hakeutua selvitystilaan. Mahdollisen selvitystilan ei odoteta vaikuttavan Rush Factoryn muiden maiden tapahtumiin.


Lisätietoja:

Mika Metsämäki

Toimitusjohtaja

Rush Factory Oyj

mika@rushfactory.fi

+358 44 5544 894

 

Hyväksytty neuvonantaja: Aalto Capital Partners Oy, puh. 050 539 47 81

JAKELU:

Nasdaq Helsinki Oy, Keskeiset tiedotusvälineet

www.rushfactory.fi

 

Rush Factory Oyj

Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. Raumalta lähtöisin olevan Rush Factoryn kansainväliset hyvinvointipainotteiset liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet hauskanpitoa ja unohtumattomia elämyksiä jo yli 400 000 asiakkaalle vuodesta 2015 alkaen. Rush Factoryn kasvua ja liiketoimintaa tukee Yhtiön liiketoimintamalli, joka haastaa alan perinteisiä toimintamalleja ratkomalla tyypillisiä tapahtumatuotannon ja toteutuksen ongelmakohtia mm. vähentämällä ulkoistamisen aiheuttamia riskejä ja kustannuksia, sekä olemalla riippumaton tapahtumapaikasta tai esiintyjästä. Tämän lisäksi Rush Factoryn liiketoiminnan liikkuva luonne ja kyky tuoda ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä sinne missä asiakkaat ovat, mahdollistavat sen riippumattomuuden markkinoiden suhdanteista.