Kalmar and Yilport strengthen long-term collaboration with a significant new order for mobile equipment solutions
August 04, 2022 08:30 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 4 AUGUST 2022 AT 15.30 (EEST)Kalmar, part of Cargotec, has concluded a significant order from YILPORT Holding Inc. for a total of 27 new Kalmar mobile equipment:...
Kalmar ja Yilport vahvistavat pitkäjänteistä yhteistyötään merkittävällä uudella mobiililaiteratkaisutilauksella
August 04, 2022 08:30 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 4. ELOKUUTA 2022 KLO 15.30Cargoteciin kuuluva Kalmar on saanut YILPORT Holding Inc:ltä merkittävän tilauksen, joka käsittää yhteensä 27 uutta Kalmar-laitetta: 20...
Cargotec’s half-year financial report January–June 2022: Record quarter
July 20, 2022 06:30 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, 2022 HALF-YEAR FINANCIAL REPORT, 20 JULY 2022 AT 1:30 PM EEST Cargotec’s half-year financial report January–June 2022: Record quarter- All time high comparable operating...
Cargotecin puolivuosikatsaus tammi–kesäkuulta 2022: Ennätyksellinen vuosineljännes
July 20, 2022 06:30 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, PUOLIVUOSIKATSAUS TAMMI–KESÄKUU 2022, 20.7.2022 KLO 13.30 Cargotecin puolivuosikatsaus tammi–kesäkuulta 2022: Ennätyksellinen vuosineljännes- Kaikkien aikojen korkein vertailukelpoinen...
Hiab receives significant repeat order for MOFFETT truck mounted forklifts
July 18, 2022 03:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 18 JULY 2022 AT 10:00 AM EEST Hiab, part of Cargotec, has received a significant repeat order for MOFFETT M8 55 NX truck mounted forklifts in the US. The EUR...
Hiab on saanut merkittävän MOFFETT-ajoneuvotrukkien uusintatilauksen
July 18, 2022 03:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC-KONSERNI, LEHDISTÖTIEDOTE, 18. HEINÄKUUTA 2022 KLO 10.00 Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut merkittävän MOFFETT M8 55 NX -ajoneuvotrukkeja koskevan tilauksen Yhdysvalloista. 16,8...
Kalmar to move heavy cranes related intellectual property to RIC in China
July 14, 2022 01:30 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, INSIDE INFORMATION, 14 JULY 2022 AT 08:30 AM (EEST)Kalmar to move heavy cranes related intellectual property to RIC in ChinaKalmar, a part of Cargotec, and RIC (Rainbow...
Kalmar siirtää raskaisiin nostureihin liittyvät immateriaalioikeudet RIC:lle Kiinaan
July 14, 2022 01:30 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, SISÄPIIRITIETO, 14. HEINÄKUUTA 2022 KLO 08.30Kalmar siirtää raskaisiin nostureihin liittyvät immateriaalioikeudet RIC:lle Kiinaan Cargoteciin kuuluva Kalmar ja RIC (Rainbow Industries...
Eko-Okna selects MOFFETT truck mounted forklifts for European-wide deliveries
July 13, 2022 03:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 13 JULY 2022 AT 10:00 AM EEST Hiab, part of Cargotec, has received a significant order of EUR 21.7 million for MOFFETT truck mounted forklifts by Poland’s...
Eko-Okna valitsi MOFFETT-ajoneuvotrukit Euroopan kuljetuksiinsa
July 13, 2022 03:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 13. HEINÄKUU 2022 KLO 10.00 Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut merkittävän 21,7 miljoonan euron MOFFETT-ajoneuvotrukkitilauksen puolalaiselta Eko-Oknalta, joka on...