Evli Bank Plc - Managers' Transactions
June 30, 2021 08:45 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC MANAGERS' TRANSACTIONS 30.6.2021, AT 3.45 PM (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Pessala, KimPosition: Other...
Evli Pankki Oyj - Johdon liiketoimet
June 30, 2021 08:45 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 30.6.2021 KLO 15.45 (EET/EEST) ____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Mikola, JuhoAsema: TalousjohtajaLiikkeeseenlaskija:...
Evli Pankki Oyj:n omien osakkeiden luovutus kannustinohjelman palkkioiksi
June 29, 2021 10:30 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.6.2021 KLO 17.30 (EET/EEST)                    Evli Pankki Oyj on 29.6.2021 luovuttanut 38 295 yhtiön hallussa olleita omia B-osakkeita osakepohjaisen...
Evli Bank Plc’s transfer of own shares based on incentive plan
June 29, 2021 10:30 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE 29.6.2021, AT 5.30 PM (EST/EEST) On June 29, 2021, Evli Bank Plc transferred a total of 38,295 of its own B shares held by the company for the payment of...
Evli Pankki Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2021
April 15, 2021 08:30 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 15.4.2021 KLO 15.30 (EET/EEST) ERINOMAINEN ENSIMMÄINEN NELJÄNNES                      Tuloskehitys tammi-maaliskuu 2021 Liiketoiminnan tuotot olivat 27,1 miljoonaa...
Evli Bank Plc’s Interim Report January-March 2021
April 15, 2021 08:30 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE APRIL 15, 2021, AT 3.30 PM (EET/EEST) EXCELLENT FIRST QUARTER Financial performance January-March 2021 Net revenue was EUR 27.1 million (1-3/2020: EUR 14.2...
Decisions taken by Evli Bank Plc's Annual General Meeting and Board of Directors on March 9, 2021
March 09, 2021 06:30 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE MARCH 9, 2021, AT 13.30 PM EET/EEST Evli Bank Plc's Annual General Meeting on March 9, 2021 approved the financial statements and discharged the members of the...
Evli Pankki Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen päätökset 9.3.2021
March 09, 2021 06:30 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.3.2021 KLO 13.30 EET/EEST Evli Pankki Oyj:n 9.3.2021 pidetty varsinainen yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle...
Evli Bank Plc: Conversion of 7,600 Series A shares to Series B shares
February 22, 2021 06:15 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE FEBRUARY 22, 2020, 1.15 PM. (EET/EEST) The Board of Directors of Evli Bank Plc has in its meeting on January 22, 2021 approved a request of a shareholder to...
Evli Pankki Oyj: 7.600 A-osakkeen muunto B-osakkeiksi
February 22, 2021 06:15 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 22.2.2021 KLO 13.15 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj:n hallitus on kokouksessaan 22.1.2021 hyväksynyt osakkeenomistajan pyynnön 7.600 A-osakkeen muuntamisesta B-osakkeiksi...