Evli Pankki Oyj:n hallitus on päättänyt perustaa kaksi uutta osakepohjaista kannustinjärjestelmää
February 12, 2021 03:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 12.2.2021 KLO 10.00 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj:n hallitus on päättänyt perustaa kaksi uutta osakepohjaista kannustinjärjestelmää valituille yhtiön...
Evli Bank Plc's Board of Directors has decided to establish two new share-based incentive plans
February 12, 2021 03:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE FEBRUARY 12, 2021, AT 10.00 AM (EET/EEST) Evli Bank Plc's Board of Directors has resolved to establish two new share-based incentive plans for selected key...
Evli Pankki Oyj:n vuosikertomus ja palkitsemisraportti vuodelta 2020 on julkaistu
February 11, 2021 03:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 11.2.2021 KLO 10.00 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj on julkaissut vuoden 2020 vuosikertomuksen suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus sisältää yhtiön...
Evli Bank Plc's Annual Report and Remuneration Report 2020 published
February 11, 2021 03:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC’S STOCK EXCHANGE RELEASE FEBRUARY 11, 2021, AT 10.00 AM (EET/EEST) Evli Bank Plc’s Annual Report 2020 has been published in English and Finnish. The Annual Report includes the...
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.2.2021 KLO 15.00 (EET/EEST)
February 09, 2021 08:00 ET | Evli Pankki Oyj
Kutsu Evli Pankki Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 9.3.2021 Evli Pankki Oyj:n varsinainen yhtiökokous järjestetään 9.3.2021 klo 10.00 alkaen. Kokous pidetään poikkeusjärjestelyin ilman...
Evli Bank Plc Stock Exchange Release February 9, 2021, AT 15.00 PM (EET/EEST)
February 09, 2021 08:00 ET | Evli Bank Plc
Notice of Annual General Meeting of Evli Bank Plc on March 9, 2021 The Annual General Meeting of Evli Bank Plc will be held on March 9, 2021 at 10.00 am. The meeting will be held under special...
Evli Pankki Oyj - Johdon liiketoimet
January 26, 2021 06:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 26.1.2021 KLO 13.00 (EET/EEST) ____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Etholén, MariAsema: Muu ylin johtoLiikkeeseenlaskija: Evli...
Evli Bank Plc - Managers' Transactions
January 26, 2021 06:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC MANAGER'S TRANSACTIONS JANUARY 26, 2021, AT 1.00 PM (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Etholén, Mari Position:...
Evli focuses on growing its asset management business and commences a strategic evaluation regarding the future of banking services
January 22, 2021 04:05 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JANUARY 22, 2021, AT 11.05 AM (EET/EEST) On January 22, 2021, Evli Bank's Board of Directors decided to commence a strategic evaluation on the banking services...
Evli keskittyy varainhoitoliiketoiminnan kasvattamiseen ja käynnistää strategisen selvityksen luottolaitostoiminnan tulevaisuudesta
January 22, 2021 04:05 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.1.2021 KLO 11.05 (EET/EEST) Evli Pankin hallitus on 22.1.2021 päättänyt käynnistää strategisen selvityksen luottolaitostoiminnan tulevaisuudesta....