Exiqon A/S - Tilbagekøb af samtlige erhvervsobligationer optaget til handel på First North
September 02, 2016 09:55 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-09-02 15:55 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Exiqon A/S har i dag indgået aftale med indehaveren af samtlige af selskabets udstedte erhvervsobligationer optaget til handel på First North om...
Nasdaq Copenhagen A/S imødekommer Exiqon A/S’ anmodning om afnotering og sletning fra handel af selskabets aktier
July 13, 2016 07:07 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-13 13:07 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Som meddelt i selskabsmeddelelse af 11. juli 2016 har QIAGEN N.V. iværksat en tvangsindløsning af minoritetsaktionærerne i Exiqon A/S i henhold...
Nasdaq Copenhagen A/S accepts Exiqon A/S’ request for delisting and cancellation from trading of the Exiqon shares
July 13, 2016 07:07 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-13 13:07 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- As previously disclosed in company announcement of 11 July 2016, QIAGEN N.V. has initiated a compulsory redemption of the minority shareholders...
Exiqon A/S requests Nasdaq Copenhagen A/S for a delisting and cancellation from trading of all Exiqon-shares from Nasdaq Copenhagen
July 11, 2016 09:14 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-11 15:14 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- With reference to QIAGEN N.V.’ announcement of 6 July 2016 regarding the call for redemption of minority shareholders in Exiqon A/S, subsequent...
Exiqon A/S anmoder Nasdaq Copenhagen A/S om sletning af Exiqon-aktierne fra handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen
July 11, 2016 09:14 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-11 15:14 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Med henvisning til QIAGEN N.V.’s meddelelse af  6. juli 2016 om tvangsindløsning af de resterende minoritetsaktionærer i Exiqon A/S,...
MEDDELELSE OM INDLØSNING AF MINORITETSAKTIONÆRER I EXIQON A/S I HENHOLD TIL SELSKABSLOVENS §§ 70 OG 72
July 06, 2016 03:17 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-06 09:17 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Som oplyst i selskabsmeddelelse offentliggjort af Exiqon A/S (”Selskabet” eller ”Exiqon”) den 23. juni 2016, vil QIAGEN N.V. (”QIAGEN”) som en...
CALL FOR REDEMPTION OF MINORITY SHAREHOLDERS IN EXIQON A/S UNDER SECTIONS 70 AND 72 OF THE DANISH COMPANIES ACT
July 06, 2016 03:17 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-06 09:17 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- As announced in company announcement published by Exiqon A/S (the "Company" or "Exiqon") on 23 June 2016, QIAGEN N.V. ("QIAGEN") will as a...
Exiqon A/S - Forløb af ekstraordinær generalforsamling 5. juli 2016
July 05, 2016 09:16 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-05 15:16 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Der har i dag den 5. juli 2016 været afholdt ekstraordinær generalforsamling i Exiqon A/S, hvor generalforsamlingen besluttede at vælge Peer M....
Exiqon A/S – Decisions at the extraordinary general meeting on 5 July 2016
July 05, 2016 09:16 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-05 15:16 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- An extraordinary general meeting of Exiqon was held today, 5 July 2016, where the general meeting resolved to elect Peer M. Schatz, Roland...
ISIN DK 0030368204 - EXIQON A/S DKK 40,000,000 SENIOR SECURED NOTES
July 04, 2016 05:27 ET | Exiqon A/S
Copenhagen, 2016-07-04 11:27 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Exiqon A/S, listed on Nasdaq Copenhagen (“EXQ”), today has provided Notice of a Change of Control Event to Noteholders following completion of...