Hoivatilat Plc: Aureit Holding Oy has gained title to all outstanding shares in Hoivatilat and the Hoivatilat shares have been delisted from Nasdaq Helsinki
May 15, 2020 06:15 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Plc Stock exchange release 15 May 2020 at 1:15 pm EEST Hoivatilat Plc: Aureit Holding Oy has gained title to all outstanding shares in Hoivatilat and the Hoivatilat shares have been...
Hoivatilat Oyj: Aureit Holding Oy on saanut omistusoikeuden kaikkiin Hoivatilojen osakkeisiin ja Hoivatilojen osakkeet on poistettu Nasdaq Helsingin pörssilistalta
May 15, 2020 06:15 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Oyj Pörssitiedote15.5.2020 klo 13:15 EEST Aureit Holding Oy on saanut omistusoikeuden kaikkiin Hoivatilojen osakkeisiin ja Hoivatilojen osakkeet on poistettu Nasdaq Helsingin...
Hoivatilat Plc: Arbitral tribunal has confirmed Aureit Holding Oy's redemption right regarding Hoivatilat's minority shares and trading in Hoivatilat's shares will be suspended
May 08, 2020 12:50 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Plc Stock exchange release 8 May 2020 at 7.50 pm EEST Arbitral tribunal has confirmed Aureit Holding Oy's redemption right regarding Hoivatilat's minority shares and trading in...
Hoivatilat Oyj: Välimiesoikeus on vahvistanut Aureit Holding Oy:n lunastusoikeuden Hoivatilojen vähemmistöosakkeisiin ja kaupankäynti Hoivatilojen osakkeilla keskeytetään
May 08, 2020 12:50 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Oyj Pörssitiedote8.5.2020 klo 19:50 EEST Välimiesoikeus on vahvistanut Aureit Holding Oy:n lunastusoikeuden Hoivatilojen vähemmistöosakkeisiin ja kaupankäynti Hoivatilojen osakkeilla...
Hoivatilat Plc: Hoivatilat Plc postpones its Annual General Meeting
May 06, 2020 02:30 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Plc Stock exchange release 6 May 2020 at 9:30 am EET Hoivatilat Plc postpones its Annual General Meeting The board of directors of Hoivatilat Plc ("Hoivatilat") has decided to...
Hoivatilat Oyj: Hoivatilat Oyj siirtää varsinaista yhtiökokoustaan
May 06, 2020 02:30 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Oyj Pörssitiedote6.5.2020 klo 9:30 EET Hoivatilat Oyj siirtää varsinaista yhtiökokoustaan Hoivatilat Oyj:n ("Hoivatilat") hallitus on päättänyt siirtää varsinaista yhtiökokoustaan...
Hoivatilat Plc: Hoivatilat Plc applies for delisting of its shares from Nasdaq Helsinki
April 16, 2020 07:15 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Plc Stock exchange release 16 April 2020 at 2:15 pm EET Hoivatilat Plc applies for delisting of its shares from Nasdaq Helsinki The board of directors of Hoivatilat Plc...
Hoivatilat Oyj: Hoivatilat Oyj hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta
April 16, 2020 07:15 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Oyj Pörssitiedote16.4.2020 klo 14:15 EET Hoivatilat Oyj hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta Hoivatilat Oyj:n ("Hoivatilat") hallitus on päättänyt hakea...
Hoivatilat Plc: Hoivatilat Plc changes its financial reporting practice
April 08, 2020 07:00 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Plc Stock exchange release 8 April 2020 at 2 pm EET Hoivatilat Plc changes its financial reporting practice Hoivatilat Plc ("Hoivatilat") will change its financial reporting...
Hoivatilat Oyj: Hoivatilat Oyj muuttaa taloudellisen raportoinnin käytäntöään
April 08, 2020 07:00 ET | Hoivatilat Oyj
Hoivatilat Oyj Pörssitiedote 8.4.2020 klo 14:00 EET Hoivatilat Oyj muuttaa taloudellisen raportoinnin käytäntöään Hoivatilat Oyj ("Hoivatilat") muuttaa taloudellisen raportoinnin käytäntöään ja...