Another trademark registered in the EU
June 25, 2013 10:30 ET | Immunicum AB
Gothenburg, 2013-06-25 16:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Immunicum AB (publ) recently received a trade mark registration for INTUVAX® and has now also received a trade mark registration for its...
Ytterligare ett varumärke godkänt i EU
June 25, 2013 10:30 ET | Immunicum AB
Göteborg, 2013-06-25 16:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Immunicum AB (publ) erhöll nyligen ett varumärkesskydd för INTUVAX® och har nu även fått ett varumärkesskydd för cancervaccinet SUBCUVAX® i...
Varumärke registrerat i EU
June 20, 2013 09:02 ET | Immunicum AB
Göteborg, 2013-06-20 15:02 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Immunicum AB (publ) har erhållit ett varumärkesskydd för cancervaccinet INTUVAX® i EU av KHIM (Kontoret för Harmonisering i den Inre...
Trade mark registered in the EU
June 20, 2013 09:02 ET | Immunicum AB
Gothenburg, 2013-06-20 15:02 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Immunicum AB (publ) has received a trade mark registration for its cancer vaccine INTUVAX® in the EU by OHIM (Office for Harmonization in the...
Immunicum erhåller förlängd SME-status från europeiska läkemedelsmyndigheten
June 18, 2013 04:50 ET | Immunicum AB
Göteborg, 2013-06-18 10:50 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Immunicum AB (publ), ett svenskt noterat bolag som utvecklar terapeutiska cancervacciner, erhöll idag förlängd SME-status från europeiska...
Immunicum receive extended SME-status from the European Medicines Agency
June 18, 2013 04:50 ET | Immunicum AB
Gothenburg, 2013-06-18 10:50 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Immunicum AB (publ), a Swedish listed company developing therapeutic cancer vaccines, today received prolonged SME-status from the European...
Statusuppdatering visar lovande data cancervaccinet INTUVAX™ vid behandling av njurcancer
May 20, 2013 06:26 ET | Immunicum AB
Pressmeddelande 130520  Immunicum AB (publ) presenterar en statusuppdatering med lovande data från en klinisk fas I/II-studie med cancervaccinet INTUVAX™ vid behandling av metastaserad...
Promising data for cancer vaccine INTUVAX™ in the treatment of kidney cancer
May 20, 2013 06:26 ET | Immunicum AB
Press release 130520  Immunicum AB (publ) presents a status update with promising data from an ongoing clinical phase I/II-study of the cancer vaccine INTUVAX™ in the treatment of metastatic...
Immunicum ansöker om tillstånd att starta en klinisk prövning på levercancer
April 30, 2013 07:34 ET | Immunicum AB
Pressmeddelande 130430 Immunicum AB (publ), ett svenskt noterat bolag som utvecklar terapeutiska cancervacciner, påbörjade i februari 2012 en klinisk fas I/II-studie på njurcancer. Bolaget har...
Immunicum seeks approval for a clinical phase I/II-trial in liver cancer
April 30, 2013 07:34 ET | Immunicum AB
Press release 130430 Immunicum AB (publ), which develops therapeutic cancer vaccines, initiated a clinical phase I/II-trial in renal cell carcinoma in February 2012. The Company has now...