logo.jpg
Rovio Entertainment Corp.: Sega Europe Limited has gained title to the minority shares in Rovio Entertainment Corporation, and the Rovio shares will be delisted from Nasdaq Helsinki
January 22, 2024 11:30 ET | Rovio Entertainment Corp.
Rovio Entertainment Corporation        Stock Exchange Release        January 22, 2024 at 6.30 p.m. EET Sega Europe Limited has gained title to the minority shares in Rovio Entertainment Corporation,...
logo.jpg
Rovio Entertainment Oyj: Sega Europe Limited on saanut omistusoikeuden Rovio Entertainment Oyj:n vähemmistöosakkeisiin, ja Rovion osakkeet poistetaan Nasdaq Helsingin pörssilistalta
January 22, 2024 11:30 ET | Rovio Entertainment Oyj
Rovio Entertainment Oyj        Pörssitiedote        22.1.2024 klo 18:30 Sega Europe Limited on saanut omistusoikeuden Rovio Entertainment Oyj:n vähemmistöosakkeisiin, ja Rovion osakkeet poistetaan...
logo.jpg
Rovio Entertainment Corp.: The arbitral tribunal has confirmed Sega Europe Limited’s redemption right over the minority shares in Rovio Entertainment Corporation, and trading in the Rovio shares has been suspended
January 12, 2024 05:30 ET | Rovio Entertainment Corp.
Rovio Entertainment Corporation        Stock Exchange Release        January 12, 2024 at 12:30 p.m. EET The arbitral tribunal has confirmed Sega Europe Limited’s redemption right over the minority...
logo.jpg
Rovio Entertainment Oyj: Välimiesoikeus on vahvistanut Sega Europe Limitedin lunastusoikeuden Rovio Entertainment Oyj:n vähemmistöosakkeisiin, ja kaupankäynti Rovion osakkeilla on keskeytetty
January 12, 2024 05:30 ET | Rovio Entertainment Oyj
Rovio Entertainment Oyj        Pörssitiedote        12.1.2024 klo 12.30 Välimiesoikeus on vahvistanut Sega Europe Limitedin lunastusoikeuden Rovio Entertainment Oyj:n vähemmistöosakkeisiin, ja...
logo.jpg
Rovio Entertainment Corp.: Rovio's financial reporting and Annual General Meeting 2024
December 08, 2023 07:35 ET | Rovio Entertainment Corp.
Rovio Entertainment Corporation        Stock Exchange Release        December 8, 2023 at 2:35 p.m. EET  Rovio Entertainment Corp.: Rovio's financial reporting and Annual General Meeting 2024 Rovio...
logo.jpg
Rovio Entertainment Oyj: Rovion taloudellinen raportointi ja yhtiökokous vuonna 2024
December 08, 2023 07:35 ET | Rovio Entertainment Oyj
Rovio Entertainment Oyj                 Pörssitiedote          8.12.2023 klo 14.35  Rovio Entertainment Oyj: Rovion taloudellinen raportointi ja yhtiökokous vuonna 2024 Rovio Entertainment Oyj...
logo.jpg
Rovio Entertainment Corp.: Rovio applies for the delisting of its shares from Nasdaq Helsinki
December 08, 2023 07:30 ET | Rovio Entertainment Corp.
Rovio Entertainment Corporation        Stock Exchange Release        December 8, 2023 at 2:30 p.m. EET Rovio applies for the delisting of its shares from Nasdaq Helsinki The Board of Directors of...
logo.jpg
Rovio Entertainment Oyj: Rovio hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta
December 08, 2023 07:30 ET | Rovio Entertainment Oyj
Rovio Entertainment Oyj        Pörssitiedote        8.12.2023 klo 14.30 Rovio hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta Rovio Entertainment Oyj:n (”Rovio”) hallitus on tänään...
logo.jpg
Rovio Entertainment Corp.: Arbitral tribunal appointed for the arbitration proceedings concerning the redemption of minority shares in Rovio Entertainment Corporation
November 08, 2023 01:45 ET | Rovio Entertainment Corp.
Rovio Entertainment Corporation        Stock Exchange Release        November 8, 2023 at 8.45 a.m. EET Arbitral tribunal appointed for the arbitration proceedings concerning the redemption of...
logo.jpg
Rovio Entertainment Oyj: Rovio Entertainment Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty välimiesoikeus
November 08, 2023 01:45 ET | Rovio Entertainment Oyj
Rovio Entertainment Oyj        Pörssitiedote        8.11.2023 klo 8.45 Rovio Entertainment Oyj:n vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevaan välimiesmenettelyyn on määrätty välimiesoikeus Sega...