Selskabsmeddelelse nr. 8/2016
March 23, 2016 08:31 ET | Stylepit A/S
NASDAQ Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K   Dato: Udsteder: Kontaktperson:   Antal sider:   23. marts...
Selskabsmeddelelse nr. 7/2016
March 16, 2016 01:46 ET | Stylepit A/S
København, 2016-03-16 06:46 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   NASDAQ Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København...
CORRECTION: Selskabsmeddelelse nr. 6/2016
March 14, 2016 07:22 ET | Stylepit A/S
København, 2016-03-14 12:22 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   NASDAQ Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København...
Selskabsmeddelelse nr. 6/2016
March 14, 2016 07:19 ET | Stylepit A/S
København, 2016-03-14 12:19 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- I henhold til Værdipapirhandelslovens § 29 skal Stylepit A/S hermed offentliggøre, at selskabet i dag har modtaget meddelelse fra Aktieselskabet...
Selskabsmeddelelse nr. 5/2016
February 29, 2016 05:35 ET | Stylepit A/S
København, 2016-02-29 11:35 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   NASDAQ Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København...
Selskabsmeddelelse nr 4/2016
February 26, 2016 02:27 ET | Stylepit A/S
København, 2016-02-26 08:27 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Halvårsrapport 2015/16     Nettoomsætningen i regnskabsårets første seks måneder udgjorde DKK 167,9 mio., svarende til en samlet...
Selskabsmeddelelse nr. 3/2016
February 10, 2016 03:43 ET | Stylepit A/S
København, 2016-02-10 09:43 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   NASDAQ Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K   Dato: Udsteder:...
STYLEPIT A/S – Forløb af ekstraordinær generalforsamling og ny direktør
January 13, 2016 03:59 ET | Stylepit A/S
Onsdag den 13. januar 2016, kl. 09.00, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Stylepit A/S, CVR-nr. 27 43 99 77, (”Selskabet”), på Selskabets adresse, Laplandsgade 4a, 2300 København S....
STYLEPIT A/S - Bestyrelsens supplerende bemærkninger på Stylepit A/S’ ekstraordinære generalforsamling den 13. januar 2016
January 13, 2016 03:05 ET | Stylepit A/S
Den nuværende bestyrelse påbegyndte sit arbejde i slutningen af juni 2015 – for godt 7 måneder siden. Og i den periode har bestyrelsen været gennem mange spændende opgaver – flere end de fleste...
STYLEPIT A/S – Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling
December 17, 2015 09:31 ET | Stylepit A/S
Bestyrelsen i STYLEPIT A/S, CVR-nr. 27 43 99 77, (”Selskabet”) indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 13. januar 2016, kl. 09.00 på Selskabets adresse, Laplandsgade 4a,...