Suominen Corporation: Notification of change in holdings according to chapter 9, section 10 of the Securities Market Act
April 29, 2021 10:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation, stock exchange release on April 29, 2021 at 5 p.m. (EEST) Suominen Corporation has received a notification on April 29, 2021 referred to Chapter 9, Section 5 and 6 of the...
Suominen Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 pykälän mukainen ilmoitus omistusoikeuden muuttumisesta
April 29, 2021 10:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj pörssitiedote 29.4.2021 klo 17.00 Suominen Oyj on 29.4.2021 vastaanottanut Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 5 ja 6 pykälän mukaisen ilmoituksen. Ilmoituksen mukaan Nordea Funds Ltd:n...
Suominen Corporation’s Interim Report for January 1 – March 31, 2021: Strong start to the year, outlook unchanged
April 28, 2021 02:30 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s Interim Report on April 28, 2021 at 9:30 a.m. (EEST)Suominen Corporation’s Interim Report for January 1 – March 31, 2021: Strong start to the year, outlook unchangedKEY FIGURES...
Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2021: Vuosi alkoi vahvasti, näkymät ennallaan
April 28, 2021 02:30 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 28.4.2021 klo 9.30Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2021: Vuosi alkoi vahvasti, näkymät ennallaan AVAINLUKUJA  1-3/1-3/1-12/ 202120202020Liikevaihto, milj....
Publishing of Suominen’s Interim Report January–March 2021 on April 28, 2021
April 19, 2021 03:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s press release on April 19, 2021 at 10:00 a.m. (EEST) Suominen Corporation will publish its Interim report for January 1 – March 31, 2021 on Wednesday, April 28, 2021 at...
Suomisen tammi–maaliskuun 2021 osavuosikatsauksen julkistaminen 28.4.2021
April 19, 2021 03:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n lehdistötiedote 19.4.2021 klo 10.00 Suominen Oyj julkaisee osavuosikatsauksensa ajalta 1. tammikuuta – 31. maaliskuuta 2021 keskiviikkona 28.4.2021 noin klo 9.30 paikallista...
Notification according to chapter 9, section 10 of the Securities Market Act: Bolero Holdings SARL ownership in Suominen decreases to below 5 percent
April 16, 2021 09:30 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation, stock exchange release on April 16, 2021 at 4.30 p.m. (EET). Suominen Corporation has on April 16, 2021 received a notification referred to in Chapter 9, Section 5 and 6 of the...
Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 pykälän mukainen ilmoitus: Bolero Holdings SARL:n omistus Suomisessa on alittanut 5 prosenttia
April 16, 2021 09:30 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj pörssitiedote 16.4.2021 klo 16.30 Suominen Oyj on 16.4.2021 vastaanottanut Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 5 ja 6 pykälän mukaisen ilmoituksen, jonka mukaan Bolero Holdings SARL:n omistus...
Decisions taken by Suominen’s Annual General Meeting and the Board of Directors
March 25, 2021 08:15 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s Stock Exchange Release on March 25, 2021 at 2:15 p.m. (EET) The Annual General Meeting (AGM) of Suominen Corporation was held today on March 25, 2021 in Helsinki, Finland....
Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset
March 25, 2021 08:15 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n pörssitiedote 25.3.2021 klo 14.15 Suominen Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään 25.3.2021 Helsingissä. Koronaviruspandemian leviämisen rajoittamiseksi varsinainen...