logo.jpg
Decisions taken by Suominen’s Annual General Meeting and the Board of Directors
April 04, 2024 08:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s Stock Exchange Release on April 4, 2024 at 3:00 pm (EEST) The Annual General Meeting (AGM) of Suominen Corporation was held today on April 4, 2024 in Helsinki, Finland. The AGM...
logo.jpg
Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset
April 04, 2024 08:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n pörssitiedote 4.4.2024 klo 15.00 Suominen Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään 4.4.2024 Helsingissä. Yhtiökokous vahvisti vuoden 2023 tilinpäätöksen sekä myönsi...
logo.jpg
Suominen extends the maturity of its revolving credit facility by one year
March 28, 2024 09:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s press release on March 28, 2024 at 3:00 p.m. (EET) Suominen signed in July 2020 a syndicated revolving credit facility agreement of EUR 100 million with maturity of three years...
logo.jpg
Suominen pidentää luottolimiittijärjestelynsä voimassaoloaikaa vuodella
March 28, 2024 09:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n lehdistötiedote 28.3.2024 klo 15.00 Suominen allekirjoitti heinäkuussa 2020 kolmivuotisen 100 miljoonan euron syndikoidun luottolimiittijärjestelyn (revolving credit facility), joka...
logo.jpg
Suominen has published its Annual Report 2023 and Remuneration Policy
March 12, 2024 05:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s stock exchange release on March 12, 2024 at 11:00 a.m. (EET) Suominen’s Annual Report 2023 has been published today. The Annual Report includes Annual review, the Report by...
logo.jpg
Suominen on julkaissut vuoden 2023 vuosikertomuksensa sekä palkitsemispolitiikkansa
March 12, 2024 05:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n pörssitiedote 12.3.2024 klo 11.00 Suomisen vuoden 2023 vuosikertomus on julkaistu tänään. Vuosikertomus sisältää vuosikatsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen...
logo.jpg
Notice to the Annual General Meeting of Suominen Corporation
February 06, 2024 03:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s stock exchange release on February 6, 2024, at 10:00 (EET) Notice is given to the shareholders of Suominen Corporation to the Annual General Meeting to be held on Thursday,...
logo.jpg
Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen
February 06, 2024 03:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj, pörssitiedote 6.2.2024 klo 10.00 Suominen Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 4.4.2024 klo 10.00 alkaen Messukeskuksessa (Holiday Inn...
logo.jpg
Suominen Corporation’s Financial Statements Release for January 1 – December 31, 2023: Outlook met in challenging environment
February 06, 2024 02:30 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation Financial Statements Release on February 6, 2024 at 9:30 a.m. (EET) Suominen Corporation’s Financial Statements Release for January 1 – December 31, 2023: Outlook met in...
logo.jpg
Suominen Oyj:n tilinpäätöstiedote 1.1. –31.12.2023: Ohjeistuksen mukainen tulos haastavasta ympäristöstä huolimatta
February 06, 2024 02:30 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj Tilinpäätöstiedote 6.2.2024 klo 9.30 Suominen Oyj:n tilinpäätöstiedote 1.1. –31.12.2023 Ohjeistuksen mukainen tulos haastavasta ympäristöstä huolimatta Avainlukuja...