logo.jpg
Publishing of Suominen’s Interim Report January–September 2023 on October 27, 2023
October 13, 2023 04:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s press release on October 13, 2023 at 11:00. a.m. (EEST) Suominen Corporation will publish its Interim report for January 1 – September 30, 2023 on Friday, October 27, 2023 at...
logo.jpg
Suomisen tammi–syyskuun 2023 osavuosikatsauksen julkistaminen 27.10.2023
October 13, 2023 04:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n lehdistötiedote 13.10.2023 klo 11.00 Suominen Oyj julkaisee osavuosikatsauksensa ajalta 1. tammikuuta – 30. syyskuuta 2023 perjantaina 27.10.2023 noin klo 9.30 paikallista aikaa. ...
Olsen Thomas
Thomas Olsen appointed SVP, Americas business area at Suominen
October 09, 2023 09:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation's stock exchange release on October 9, 2023 at 4:00 p.m. EEST Thomas Olsen, MBA, has been appointed Senior Vice President, Americas business area at Suominen. He will be a...
Olsen Thomas
Thomas Olsen nimitetty Suomisen Amerikat liiketoiminta-alueen johtajaksi
October 09, 2023 09:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n pörssitiedote 9.10.2023 klo 16.00 Thomas Olsen, MBA, on nimitetty Suomisen Amerikat liiketoiminta-alueen johtajaksi. Hänestä tulee Suomisen johtoryhmän jäsen ja hän raportoi...
logo.jpg
Suominen’s financial reporting in 2024
October 04, 2023 06:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation's stock exchange release on October 4, 2023 at 1:00 p.m. EET Suominen will publish its Financial Statements Release, Half-Year Financial Report and two Interim Reports in 2024 as...
logo.jpg
Suomisen taloudellinen tiedottaminen vuonna 2024
October 04, 2023 06:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n pörssitiedote 4.10.2023 klo 13.00 Suominen julkaisee vuonna 2024 tilinpäätöstiedotteen, puolivuosikatsauksen ja kaksi osavuosikatsausta seuraavasti: 6. helmikuuta 2024 –...
logo.jpg
Suomisen nimitystoimikunnan kokoonpano
September 04, 2023 08:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n pörssitiedote 4.9.2023 klo 15.00Suomisen kolme suurinta osakkeenomistajaa Ahlstrom Capital B.V., Etola Group Oy ja Oy Etra Invest Ab ovat nimittäneet osakkeenomistajien...
logo.jpg
Composition of Suominen's Nomination Board
September 04, 2023 08:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation’s stock exchange release on September 4, 2023 at 3:00 p.m. EEST Suominen’s three largest registered shareholders Ahlstrom Capital B.V., Etola Group Oy and Oy Etra Invest Ab have...
logo.jpg
Lynda Kelly to leave Suominen, Markku Koivisto appointed interim SVP, Americas
August 22, 2023 02:00 ET | Suominen Corporation
Suominen Corporation's stock exchange release on August 22, 2023 at 9:00 a.m. EEST Ms. Lynda Kelly, SVP, Americas & Business Development will leave Suominen for medical reasons. Mr. Markku...
logo.jpg
Lynda Kelly lähtee Suomiselta, Markku Koivisto nimitetty väliaikaiseksi johtajaksi Amerikat liiketoiminta-alueelle
August 22, 2023 02:00 ET | Suominen Oyj
Suominen Oyj:n pörssitiedote 22.8.2023 klo 09.00 Lynda Kelly, johtaja, Amerikat liiketoiminta-alue & liiketoiminnan kehitys, jättää Suomisen terveydellisistä syistä. Markku Koivisto on...