Taaleri_Blue.jpg
Taaleri Oyj:n osavuosiraportti 1.1.–31.3.2022: Taalerin jatkuvat tuotot kasvoivat 9,3 milj. euroon vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, mutta sijoitustoiminnan realisoitumattomat käyvän arvon muutokset painoivat liikevaihtoa ja liikevoittoa
May 06, 2022 01:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                PÖRSSITIEDOTE                6.5.2022 klo 8.00 Taaleri Oyj:n osavuosiraportti 1.1.–31.3.2022: Taalerin jatkuvat tuotot kasvoivat 9,3 milj. euroon vuoden ensimmäisellä...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri Plc Interim Statement 1 January–31 March 2022: Taaleri’s continuing earnings increased to EUR 9.3 million in Q1, but unrealized changes in the fair value of investment operations weighed on income and operating profit
May 06, 2022 01:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                STOCK EXCHANGE RELEASE        6 MAY 2022 AT 8:00 (EEST) Taaleri Plc Interim Statement 1 January–31 March 2022: Taaleri’s continuing earnings increased to EUR 9.3 million...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri julkistaa tammi–maaliskuun 2022 osavuosiraportin perjantaina 6.5.2022
April 28, 2022 03:15 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                LEHDISTÖTIEDOTE        28.4.2022 klo 10.15 Taaleri julkistaa tammi–maaliskuun 2022 osavuosiraportin perjantaina 6.5.2022 Taaleri julkistaa tammi–maaliskuun 2022...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri will publish its Interim Statement for January–March 2022 on Friday, 6 May 2022
April 28, 2022 03:15 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                PRESS RELEASE                28 APRIL 2022 AT 10.15 (EEST) Taaleri will publish its Interim Statement for January–March 2022 on Friday, 6 May 2022 Taaleri will publish its...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri kirjaa toisella vuosineljänneksellä arviolta 6,7 miljoonan euron lisäkauppahinnan Finsilva-myynnistä
April 26, 2022 01:35 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                SISÄPIIRITIETO                26.4.2022 KLO 8.35 Taaleri kirjaa toisella vuosineljänneksellä arviolta 6,7 miljoonan euron lisäkauppahinnan Finsilva-myynnistä Taaleri...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri to record an estimated earn-out of EUR 6.7 million in the second quarter from the sale of Finsilva
April 26, 2022 01:35 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                INSIDE INFORMATION                 26 APRIL 2022 AT 8:35 (EEST) Taaleri to record an estimated earn-out of EUR 6.7 million in the second quarter from the sale of Finsilva...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri myy osuutensa Ficolo Oy:stä ja irtautuu Taaleri Datacenter Ky:stä – Taaleri arvioi kirjaavansa kaupasta tuottona yhteensä noin 14 miljoonaa euroa
April 25, 2022 02:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                SISÄPIIRITIETO                25.4.2022 KLO 9.00 Taaleri myy osuutensa Ficolo Oy:stä ja irtautuu Taaleri Datacenter Ky:stä – Taaleri arvioi kirjaavansa kaupasta tuottona...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri sells its stake in Ficolo Ltd and exits Taaleri Datacenter Ky – Taaleri estimates that it will record a total profit of EUR 14 million from the transaction
April 25, 2022 02:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                INSIDE INFORMATION                 25 APRIL 2022 AT 9:00 (EEST) Taaleri sells its stake in Ficolo Ltd and exits Taaleri Datacenter Ky – Taaleri estimates that it will...
Taaleri_Blue.jpg
Muutoksia Taalerin johtoryhmässä
April 11, 2022 04:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                       PÖRSSITIEDOTE         11.4.2022 KLO 11.00 Muutoksia Taalerin johtoryhmässä Taaleri on tänään nimittänyt konsernin myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Mikko...
Taaleri_Blue.jpg
Changes in Taaleri’s Executive Management Team
April 11, 2022 04:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                STOCK EXCHANGE RELEASE                 11 APRIL 2022 AT 11:00 (EEST) Changes in Taaleri’s Executive Management Team Taaleri has today appointed Mikko Ervasti as the...