Taaleri_Blue.jpg
Taaleri Oyj:n hallitus päätti uudesta optio-ohjelmasta toimitusjohtajalle
April 06, 2022 05:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                PÖRSSITIEDOTE                 6.4.2022 KLO 12.00         Taaleri Oyj:n hallitus päätti uudesta optio-ohjelmasta toimitusjohtajalle Taaleri Oyj:n hallitus on päättänyt...
Taaleri_Blue.jpg
The Board of Directors of Taaleri Plc decided on a new stock option plan for the CEO
April 06, 2022 05:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                STOCK EXCHANGE RELEASE         6 APRIL 2022 AT 12:00 (EEST)         The Board of Directors of Taaleri Plc decided on a new stock option plan for the CEO The Board of...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 2022 päätökset sekä hallituksen järjestäytymistä koskevat päätökset
April 06, 2022 04:45 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                 PÖRSSITIEDOTE         6.4.2022 KLO 11.45 Taaleri Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 2022 päätökset sekä hallituksen järjestäytymistä koskevat päätökset Taaleri Oyj:n...
Taaleri_Blue.jpg
Decisions of Taaleri Plc's Annual General Meeting 2022 and organization of the Board of Directors
April 06, 2022 04:45 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                 STOCK EXCHANGE RELEASE         6 APRIL 2022 AT 11:45 (EEST) Decisions of Taaleri Plc's Annual General Meeting 2022 and organization of the Board of Directors ...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri toteutti Aktia Toimitilakiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle kahden toimitilakohteen kaupat
April 01, 2022 02:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                LEHDISTÖTIEDOTE                 1.4.2022 KLO 9.00 Taaleri toteutti Aktia Toimitilakiinteistöt -erikoissijoitusrahastolle kahden toimitilakohteen kaupat Taalerin...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri completed acquisitions of two properties for Aktia Commercial Properties special investment fund
April 01, 2022 02:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                PRESS RELEASE                1 APRIL 2022 AT 9:00 (EEST) Taaleri completed acquisitions of two properties for Aktia Commercial Properties special investment fund Non‐UCITS...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri Oyj:n hallitus suunnittelee henkilöstön osakesäästöohjelmaa
March 31, 2022 09:50 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                PÖRSSITIEDOTE                 31.3.2022 KLO 16.50         Taaleri Oyj:n hallitus suunnittelee henkilöstön osakesäästöohjelmaa Taaleri Oyj:n hallitus suunnittelee...
Taaleri_Blue.jpg
The Board of Directors of Taaleri Plc is planning an Employee Share Savings Plan
March 31, 2022 09:50 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                STOCK EXCHANGE RELEASE                 31 MARCH 2022 AT 16:50 (EEST)   The Board of Directors of Taaleri Plc is planning an Employee Share Savings Plan The Board of...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri toteutti Aktia Asunnot+ -erikoissijoitusrahastolle kahden asuntokohteen kaupat Vantaalla ja Turussa
March 31, 2022 02:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI OYJ                LEHDISTÖTIEDOTE                 31.3.2022 KLO 9.00 Taaleri toteutti Aktia Asunnot+ -erikoissijoitusrahastolle kahden asuntokohteen kaupat Vantaalla ja Turussa ...
Taaleri_Blue.jpg
Taaleri completed acquisitions of two residential properties in Vantaa and Turku for Aktia Residential+ special investment fund
March 31, 2022 02:00 ET | Taaleri Oyj
TAALERI PLC                PRESS RELEASE                31 MARCH 2022 AT 9:00 (EEST) Taaleri completed acquisitions of two residential properties in Vantaa and Turku for Aktia Residential+ special...