Taaleritehtaan Iin tuulivoimahankkeen rakennustyöt käynnistyivät
August 19, 2013 03:00 ET | Taaleri Oyj
Helsinki, 2013-08-19 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Taaleritehtaan Iin tuulivoimahankkeen rakennustyöt ovat käynnistyneet. Kahdeksan tuulivoimalaa pystytetään kevään 2014 aikana. Nostoa...
Taaleri Oyj.jpg
Taaleritehtaan tuulihankkeisiin pohjoismainen projektirahoitus
June 18, 2013 03:47 ET | Taaleri Oyj
Helsinki, 2013-06-18 09:47 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Taaleritehtaan Tuulitehdas I Ky on allekirjoittanut projektirahoituksen raamisopimuksen Nordea Pankin, Pohjola Pankin ja Skandinaviska Enskilda...
Taaleri Oyj.jpg
Taaleritehtaan Biotehdas rakentaa Ouluun biokaasulaitoksen
June 13, 2013 02:59 ET | Taaleri Oyj
Helsinki, 2013-06-13 08:59 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Taaleritehtaan Biotehdas rakentaa Suomeen valtakunnallisesti toimivan biokaasulaitosten verkoston. Uusin investointikohde on Oulu, jonne syntyy...
Taaleri Oyj.jpg
Taaleritehtaan erityisrahoitusyhtiö Lainaamo aloitti toimintansa
June 12, 2013 07:16 ET | Taaleri Oyj
Helsinki, 2013-06-12 13:16 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Lainaamo on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat kuluttajille suunnatut lainat ja jatkossa myös sijoituslainatuotteet...
Taaleri Oyj.jpg
Taaleritehdas rakentaa Espoon Tiistilään 180 asuntoa
June 10, 2013 05:30 ET | Taaleri Oyj
Helsinki, 2013-06-10 11:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Taaleritehtaan Asuntorahasto VI Ky on hankkinut Espoon Tiistilästä n. 26 000 m2 suuruisen maa-alueen. Tontille rakennetaan yhteensä n. 180...
Taaleri Oyj.jpg
Taaleritehdas avasi toimiston Turkissa
May 31, 2013 03:17 ET | Taaleri Oyj
Taaleritehtaan Turkin toimiston avajaisia vietettiin eilen torstaina 30.5.2013 Istanbulissa. Tytäryhtiömme Taaleri Portföy Yönetimi A.S. sai Turkin viranomaisilta toimiluvan huhtikuussa. Tarjoamme...
Taaleri Oyj.jpg
Taaleritehdas osti UPM:ltä 1100 hehtaaria metsää
May 27, 2013 08:05 ET | Taaleri Oyj
Helsinki, 2013-05-27 14:05 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Taaleritehdas on ostanut UPM:ltä 1100 hehtaaria metsää Metsä-rahastoonsa, joka tarjoaa sijoittajille täyden palvelun paketin...
Taaleri Oyj.jpg
Taaleritehtaan Biotehdas rakentaa Kuopioon biokaasulaitoksen
May 24, 2013 04:57 ET | Taaleri Oyj
Helsinki, 2013-05-24 10:57 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Kuopion biokaasulaitoksen rakentaminen käynnistyi Kokonaisinvestointi on n. 10 miljoonaa euroa Taaleritehdas rakentaa valtakunnallisen...
Taaleri Oyj.jpg
TAALERITEHTAALLE UUSI TALOUSJOHTAJA
May 21, 2013 02:30 ET | Taaleri Oyj
Taaleritehdas Oyj,  Yhtiötiedote 21.5.2013 Taaleritehdas Oyj on nimittänyt konsernin uudeksi talousjohtajaksi KTM Minna Smedstenin. Minnan työt Taaleritehtaalla alkavat 1.8.2013 ja hän ottaa...