CORRECTION: Trifork A/S – Indkaldelse til ordinær generalforsamling
March 21, 2014 05:54 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-21 10:54 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Trifork A/S til afholdelse:   Fredag den 11. april 2014 kl....
CORRECTION: Trifork A/S - Notice of Annual General Assembly
March 21, 2014 05:54 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-21 10:54 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   The Annual General Assembly of Trifork A/S is to be held:   Friday, April 11, 2014 at 16.00   in the Company's offices in...
Trifork A/S – Indkaldelse til ordinær generalforsamling
March 20, 2014 15:43 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-20 20:43 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Trifork A/S til afholdelse:   Fredag den 11. april 2014 kl....
Trifork A/S - Notice of Annual General Assembly
March 20, 2014 15:43 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-20 20:43 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   The Annual General Assembly of Trifork A/S is to be held:   Friday, April 11, 2014 at 16.00   in the Company's offices in...
Trifork A/S - Annual report 2013
March 20, 2014 15:03 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-20 20:03 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Trifork exceeds growth targets in 2013 On March 20, 2014 the board of Directors and Executive Management in Trifork A/S have approved the...
Trifork A/S - årsrapport 2013
March 20, 2014 15:03 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-20 20:03 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Trifork øger væksten i 2013 Bestyrelsen og koncerndirektionen i Trifork A/S har d. 20. marts 2014 behandlet og godkendt årsrapporten for...
Updated Trifork Financial Calendar 2014
March 05, 2014 10:43 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-05 16:43 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   The Financial Calendar of Trifork A/S is updated to the following: Financial Calendar 2014 20.03.2014 Annual report...
Opdateret Trifork finanskalender 2014
March 05, 2014 10:43 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-03-05 16:43 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Triforks finanskalender for 2014 er opdateret til nedenstående: Finanskalender 2014 20.03.2014 Årsregnskab 2013 11.04.2014...
Tvangsindløsning af mindretalsaktionærer samt afnotering af Trifork A/S
February 26, 2014 05:19 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-02-26 11:19 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Trifork A/S har i dag modtaget den vedlagte besked omkring tvangsindløsning af mindretalsaktionærer fra Trifork Holding AG. Med baggrund i...
Redemption of minority shareholders and delisting of Trifork A/S
February 26, 2014 05:19 ET | Trifork A/S
Aarhus, 2014-02-26 11:19 CET (GLOBE NEWSWIRE) --   Trifork A/S today, from Trifork Holding AG, has received the attached notice of redemption of the minority shareholders. As an effect of...