Invitation to UPM’s webcast and press conference on Financial Statements for the year 2021
January 20, 2022 03:00 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 20 January 2022 at 10:00 EET) – UPM will publish its fourth quarter results and Financial Statements for 2021 on 27 January 2022 at 09:30-10:00 EET. After publishing the report will be...
Kutsu UPM:n vuoden 2021 tilinpäätöksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen
January 20, 2022 03:00 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 20.1.2022 klo 10.00) – UPM julkaisee vuoden 2021 neljännen vuosineljänneksen tuloksen sekä vuoden 2021 tilinpäätöstiedotteen 27. tammikuuta 2022 klo 9.30–10.00. Julkaisun jälkeen...
The Paperworkers’ Union has announced to continue its strike in several UPM mills in Finland
January 05, 2022 08:20 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 5 January 2022 at 15:20 EET) – The Finnish Paperworkers’ Union has issued a new strike announcement to UPM, declaring that their strike at UPM’s Finnish mills will be extended by two...
Paperiliitto on ilmoittanut jatkavansa useita UPM:n liiketoimintoja koskevaa lakkoa
January 05, 2022 08:20 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 5.1.2022 klo 15:20) – Paperiliitto ry on ilmoittanut UPM:lle päättäneensä jatkaa UPM:n paperiliittolaisilla työpaikoilla alkanutta lakkoa kahdella viikolla 5. helmikuuta saakka, ellei...
Strikes started at most UPM mills in Finland – businesses still seeking to start negotiations with the Paperworkers’ Union
January 01, 2022 00:30 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 1 January 2022 at 07:30 EET) – Members of the Paperworkers’ Union, the Finnish Electrical Workers´ Union and the Trade Union Pro have this morning started strikes at UPM mills in...
Lakot alkoivat suurella osalla UPM:n Suomen tehtaista, liiketoiminnot edelleen halukkaita neuvottelemaan Paperiliiton kanssa
January 01, 2022 00:30 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 1.1.2022 klo 7:30) – Paperiliitto, Sähköliitto ja Ammattiliitto Pro ovat tänä aamuna aloittaneet lakot UPM:n tehtailla Jämsänkoskella, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Pietarsaaressa,...
UPM-Kymmene Corporation: Managers’ Transactions (Oudeman)
December 21, 2021 06:30 ET | UPM-Kymmene Corporation
UPM-Kymmene Corporation            Managers’ Transactions                 21 December 2021 at 13:30 EET UPM-Kymmene Corporation: Managers’ Transactions (Oudeman)  UPM-Kymmene Corporation has on 21...
UPM-Kymmene Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet (Oudeman)
December 21, 2021 06:30 ET | UPM-Kymmene Oyj
UPM-Kymmene Oyj                      Johtohenkilöiden liiketoimet         21.12.2021 klo 13.30  UPM-Kymmene Oyj: Johtohenkilöiden liiketoimet (Oudeman)  UPM-Kymmene Oyj on 21.12.2021 vastaanottanut...
The Paperworkers’ Union issues a strike announcement for several UPM businesses in Finland
December 14, 2021 09:00 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 14 December 2021 at 16:00 EET) – The Finnish Paperworkers’ Union has issued a strike announcement to UPM, declaring a strike to all work under the expiring paper industry collective...
Paperiliitto on antanut useita UPM:n liiketoimintoja koskevan lakkoilmoituksen  
December 14, 2021 09:00 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 14.12.2021 klo 16:00) – Paperiliitto ry on antanut UPM:lle lakkoilmoituksen, jonka mukaan se julistaa lakkoon kaikki päättyvän paperiteollisuuden työehtosopimuksen alaiset työt UPM:n...