Interim Report Q3/2015: Momentum for improvement continues: UPM shows improved Q3 earnings, cash flow and balance sheet
October 27, 2015 03:40 ET | UPM
UPM-Kymmene Corporation      Interim Report         27 October 2015 at 9:40 EET Interim Report Q3/2015: Momentum for improvement continues: UPM shows improved Q3 earnings, cash flow and balance...
UPM:n puupohjaista dieseliä testataan pääkaupunkiseudun bussiliikenteessä
October 22, 2015 03:30 ET | UPM
(UPM, Helsinki, 22.10.2015 klo 10.30 EET) - UPM aloittaa kotimaisen puupohjaisen dieselin koeajot pääkaupunkiseudun bussiliikenteessä yhdessä Helsingin seudun liikenteen (HSL) ja VTT:n kanssa....
UPM to initiate field tests of wood based diesel fuel in Helsinki region bus traffic
October 22, 2015 03:30 ET | UPM
(Helsinki, 22 October 2015 at 10:30 EET) - UPM is to start field tests of its novel wood-based diesel fuel in urban buses together with Helsinki Region Transport (HSL) and the VTT Technical Research...
Kutsu UPM:n vuoden 2015 kolmannen vuosineljänneksen lehdistötilaisuuteen ja webcastiin
October 20, 2015 03:00 ET | UPM
(UPM, Helsinki, 20.10.2015 klo 10.00) - UPM julkaisee vuoden 2015 kolmannen vuosineljänneksen tuloksen tiistaina 27. lokakuuta 2015 klo 9.30-10.00. Julkaisun jälkeen tiedote on saatavilla yhtiön...
Invitation to UPM's press conference and webcast on Interim Results for the third quarter of 2015
October 20, 2015 03:00 ET | UPM
(UPM, Helsinki, 20 October 2015 at 10:00 EET)  - UPM will publish its third quarter 2015 results on 27 October 2015 at 09:30-10:00 EET. The report will be available on the company's website at...
UPM:n Uusi metsänomistaja -sivusto ja -palvelu auttavat metsänomistamisen alkuun
October 14, 2015 06:00 ET | UPM
(UPM, Helsinki, 14.10. 2015, klo 13.00 EET) - Juuri metsää perinyt metsänomistaja on usein ihmeissään, mitä perintömetsälle pitäisi tehdä. Nippu papereita ja karttoja, joissa puhutaan oudoista...
UPM nostaa Suomen metsiensä IFRS käypää arvoa - Q3 2015 liiketoimintojen tulos yhtiön näkymien mukainen
October 12, 2015 09:30 ET | UPM
UPM-Kymmene Oyj                         Pörssitiedote   12.10.2015 klo 16.30 EET UPM nostaa Suomen metsiensä IFRS käypää arvoa - Q3 2015 liiketoimintojen tulos yhtiön näkymien mukainen UPM nostaa...
UPM increases the IFRS fair value of its forests in Finland - Q3 2015 business performance in line with the company's outlook
October 12, 2015 09:30 ET | UPM
UPM-Kymmene Corporation      Stock Exchange Release         12 October 2015 at 16:30 EET UPM increases the IFRS fair value of its forests in Finland - Q3 2015 business performance in line with the...