Invitation to UPM’s webcast and press conference on Q1 2022 Interim Report
April 19, 2022 06:00 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 19 April 2022 at 13:00 EEST) – UPM will publish its Q1 2022 Interim Report on 26 April 2022 at 09:30-10:00 EEST. After publishing the report will be available on company's website at...
Kutsu UPM:n Q1 2022 osavuosituloksen webcastiin ja lehdistötilaisuuteen
April 19, 2022 06:00 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 19.4.2022 klo 13.00) – UPM julkaisee Q1 2022 osavuosituloksen 26. huhtikuuta 2022 klo 9.30–10.00. Julkaisun jälkeen katsaus on saatavilla yhtiön internetsivuilla osoitteessa...
Negotiations between UPM and Paperworkers’ Union interrupted, union turned down four settlement proposals
April 14, 2022 03:15 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 14 April 2022 at 10:15) – UPM and the Paperworkers’ Union have not been able to come to new collective labour agreements. Today, the union turned down four settlement proposals...
UPM ja Paperiliiton neuvottelut keskeytyivät, liitto hylkäsi neljä sovintoesitystä
April 14, 2022 03:15 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 14.4.2022 klo 10.15) – UPM ja Paperiliitto eivät ole päässeet sopimukseen uusista työehtosopimuksista. Paperiliitto hylkäsi sovittelijan tekemät neljä sovintoehdotusta tänään, ja...
Conciliator submits settlement proposal for UPM Biofuels
April 12, 2022 13:20 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 12 April 2022 at 20:20 EEST) – Conciliator Leo Suomaa has submitted a proposal for UPM Biofuels in the collective labour negotiations with the Paperworkers’ Union. The conciliator has...
Sovittelija antoi sovintoesityksen UPM Biofuelsin työehtosopimusneuvotteluissa
April 12, 2022 13:20 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 12.4.2022 klo 20.20) – Sovittelija Leo Suomaa on antanut sovintoesityksen UPM Biofuels -liiketoiminnan ja Paperiliiton välisissä työehtosopimusneuvotteluissa. Sovittelija on pyytänyt...
Conciliator submits settlement proposals for UPM Specialty Papers and UPM Raflatac
April 11, 2022 10:15 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 11 April 2022 at 17:15 EEST) – Conciliator Leo Suomaa has submitted proposals for UPM Specialty Papers and UPM Raflatac in the collective labour negotiations with the Paperworkers’...
Sovintoesitykset UPM Specialty Papersin ja UPM Raflatacin työehtosopimusneuvotteluissa
April 11, 2022 10:15 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 11.4.2022 klo 17.15) – Sovittelija Leo Suomaa on antanut sovintoesitykset UPM Specialty Papers ja UPM Raflatac -liiketoimintojen ja Paperiliiton välisissä työehtosopimusneuvotteluissa....
Conciliator interrupts the conciliation between UPM Communication Papers and Paperworkers’ Union, conciliation continues in other UPM businesses
April 09, 2022 04:30 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 9 April 2022 at 11:30 EEST) – The conciliator has announced that the conciliation between UPM Communication Papers and Paperworkers’ Union has been interrupted, as the parties’ views...
Sovittelija keskeytti UPM Communication Papersin ja Paperiliiton välisen sovittelun, muiden UPM:n liiketoimintojen sovittelu jatkuu
April 09, 2022 04:30 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 9.4.2022 klo 11.30) – Sovittelija on ilmoittanut keskeyttävänsä UPM Communication Papers Oy:n ja Paperiliiton työehtosopimusneuvottelun sovittelun, koska osapuolten näkemykset ovat...