Conciliator submits settlement proposal for UPM Biofuels
April 12, 2022 13:20 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 12 April 2022 at 20:20 EEST) – Conciliator Leo Suomaa has submitted a proposal for UPM Biofuels in the collective labour negotiations with the Paperworkers’ Union. The conciliator has...
Sovittelija antoi sovintoesityksen UPM Biofuelsin työehtosopimusneuvotteluissa
April 12, 2022 13:20 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 12.4.2022 klo 20.20) – Sovittelija Leo Suomaa on antanut sovintoesityksen UPM Biofuels -liiketoiminnan ja Paperiliiton välisissä työehtosopimusneuvotteluissa. Sovittelija on pyytänyt...
Conciliator submits settlement proposals for UPM Specialty Papers and UPM Raflatac
April 11, 2022 10:15 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 11 April 2022 at 17:15 EEST) – Conciliator Leo Suomaa has submitted proposals for UPM Specialty Papers and UPM Raflatac in the collective labour negotiations with the Paperworkers’...
Sovintoesitykset UPM Specialty Papersin ja UPM Raflatacin työehtosopimusneuvotteluissa
April 11, 2022 10:15 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 11.4.2022 klo 17.15) – Sovittelija Leo Suomaa on antanut sovintoesitykset UPM Specialty Papers ja UPM Raflatac -liiketoimintojen ja Paperiliiton välisissä työehtosopimusneuvotteluissa....
Conciliator interrupts the conciliation between UPM Communication Papers and Paperworkers’ Union, conciliation continues in other UPM businesses
April 09, 2022 04:30 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 9 April 2022 at 11:30 EEST) – The conciliator has announced that the conciliation between UPM Communication Papers and Paperworkers’ Union has been interrupted, as the parties’ views...
Sovittelija keskeytti UPM Communication Papersin ja Paperiliiton välisen sovittelun, muiden UPM:n liiketoimintojen sovittelu jatkuu
April 09, 2022 04:30 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 9.4.2022 klo 11.30) – Sovittelija on ilmoittanut keskeyttävänsä UPM Communication Papers Oy:n ja Paperiliiton työehtosopimusneuvottelun sovittelun, koska osapuolten näkemykset ovat...
Paperworkers’ Union announces extension to the strike at several UPM mills in Finland – negotiations between UPM and the union continue in the official conciliation process
March 31, 2022 06:30 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 31.3.2022 at 13:30 EEST) – The Paperworkers’ Union announced today that the strike at most UPM’s Finnish mills will continue until 30 April 2022, unless new collective labour...
Paperiliitto ilmoittaa jatkavansa lakkoa useimmilla UPM:n tehtailla Suomessa – UPM:n ja Paperiliiton neuvottelut jatkuvat sovittelijan johdolla
March 31, 2022 06:30 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 31.3.2022 klo 13.30) – Paperiliitto ilmoitti tänään, että sen jäsenistön lakko useilla UPM:n Suomen tehtailla jatkuu 30. huhtikuuta saakka, ellei työehtosopimuksia sitä ennen synny....
Björn Wahlroos continues to chair the Board of Directors of UPM-Kymmene Corporation
March 29, 2022 11:40 ET | UPM-Kymmene Corporation
UPM-Kymmene Corporation        Stock Exchange Release (Other information disclosed according to the rules of the Exchange)        29 March 2022 at 18:40 EEST Björn Wahlroos continues to chair the...
Björn Wahlroos jatkaa UPM-Kymmene Oyj:n hallituksen puheenjohtajana
March 29, 2022 11:40 ET | UPM-Kymmene Oyj
UPM-Kymmene Oyj        Pörssitiedote (Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot)                29.3.2022 klo 18.40 Björn Wahlroos jatkaa UPM-Kymmene Oyj:n hallituksen puheenjohtajana ...