ZetaDisplay: Årsredovisningen för 2010 offentliggjord
May 05, 2011 04:05 ET | ZetaDisplay AB
Sverige, 2011-05-05 10:05 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay AB:s (publ) årsredovisning för 2010 har offentliggjorts och finns tillgänglig på koncernens webbplats. I årsredovisningen...
ZetaDisplay: Tecknar avtal med Sodexo i Norge
April 27, 2011 04:14 ET | ZetaDisplay AB
Sverige, 2011-04-27 10:14 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay har tecknat ett omfattande samarbetsavtal med Sodexo i Norge om leverans av bolagets medieplattform för Digital...
ZetaDisplay: Signs an agreement with Sodexo in Norway
April 27, 2011 04:14 ET | ZetaDisplay AB
Sweden, 2011-04-27 10:14 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay has signed a comprehensive co-operation agreement with Sodexo in Norway for the supply of the company’s media platform for...
ZetaDisplay: Delivers ICA InternTV to ICA Supermarket stores
April 20, 2011 04:15 ET | ZetaDisplay AB
Sweden, 2011-04-20 10:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay continues to achieve success with sales of its media platform for Digital Signage. The latest step forward is that ICA has...
ZetaDisplay: Levererar ICA InternTV till ICA Supermarket-butiker
April 20, 2011 04:15 ET | ZetaDisplay AB
Sverige, 2011-04-20 10:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay fortsätter att nå framgång med försäljning av sin medieplattform för Digital Signage. Nu senast genom att ICA utökar sin...
ZetaDisplay: Kallelse till årsstämma i ZetaDisplay AB (publ)
April 13, 2011 10:01 ET | ZetaDisplay AB
Sverige, 2011-04-13 16:01 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   Aktieägarna i ZetaDisplay AB (publ) kallas härmed till årsstämma torsdagen den 19 maj 2011, klockan 17.30 på Höjdrodergatan 21,...
ZetaDisplay: Signs a million Swedish crowns order with Bilia covering the Nordic countries
April 04, 2011 04:43 ET | ZetaDisplay AB
Sweden, 2011-04-04 10:43 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay and Bilia have some time ago tried out and evaluated test installations to see if Bilia’s customer offers could be reinforced...
ZetaDisplay: Tecknar miljonorder med Bilia i Norden
April 04, 2011 04:43 ET | ZetaDisplay AB
Sverige, 2011-04-04 10:43 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay och Bilia har sedan tidigare utfört testinstallation och utvärdering för att med hjälp av ZetaDisplays medieplattform...
ZetaDisplay: ZetaDisplay is being listed on First North Premier and launches a new share issue
March 30, 2011 08:17 ET | ZetaDisplay AB
Sweden, 2011-03-30 14:17 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay operates in the rapidly growing market for Digital Signage, which focuses on the digitising of in-store communication within...
ZetaDisplay: ZetaDisplay listas på First North Premier och genomför nyemission
March 30, 2011 08:17 ET | ZetaDisplay AB
Sverige, 2011-03-30 14:17 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --   ZetaDisplay är verksamt på den snabbt växande marknaden för Digital Signage, med fokus på digitalisering av butikskommunikationen inom...