The Finnish Financial Supervisory Authority has approved the Finnish language Demerger Prospectus relating to the demerger of Evli Bank Plc and the Merger Prospectus relating to the merger of the remaining Evli and Fellow Finance Plc
December 07, 2021 12:45 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE 7 DECEMBER 2021 AT 7:45 PM EET NOT FOR PUBLICATION OR DISTRIBUTION, IN WHOLE OR IN PART, DIRECTLY OR INDIRECTLY, IN OR INTO AUSTRALIA,...
Finanssivalvonta on hyväksynyt Evli Pankki Oyj:n jakautumiseen liittyvän jakautumisesitteen sekä jakautumisesta jäljelle jäävän Evlin ja Fellow Finance Oyj:n sulautumiseen liittyvän sulautumisesitteen
December 07, 2021 12:45 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 7.12.2021 KLO 19:45 EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA, KIINAN KANSANTASAVALLAN...
Evli Pankki Oyj: A-osakkeiden muunto B-osakkeiksi
November 08, 2021 05:55 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 8.11.2021 KLO 12.55 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj:n hallitus on kokouksissaan 20.10.2021 ja 1.11.2021 hyväksynyt osakkeenomistajien pyynnöt 109.716 A-osakkeen...
Evli Bank Plc: Conversion of Series A shares to Series B shares
November 08, 2021 05:55 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE NOVEMBER 8, 2021, 12.55 PM. (EET/EEST) The Board of Directors of Evli Bank Plc has in its meetings on October 20, 2021 and November 1, 2021 approved...
Evli Bank Plc’s Board of Directors has decided on the payment of dividend
October 01, 2021 04:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE 1.10.2021 AT 11.00 AM (EET/EEST) Evli Bank Plc's Board of Directors has today on October 1, 2021 decided to pay a dividend of EUR 0.73 per share for the...
Evli Pankki Oyj:n hallitus on päättänyt osingon maksamisesta
October 01, 2021 04:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 1.10.2021 KLO 11.00 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj:n hallitus on tänään 1.10.2021 päättänyt maksaa tilikaudelta 2020 osinkoa 0,73 euroa osakkeelta vuoden 2021 varsinaisen...
Evli and Fellow Finance have signed the merger and demerger plans based on the combination agreement announced on 14 July 2021
September 30, 2021 05:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE 30 SEPTEMBER 2021 AT 12.00 PM (EEST) NOT FOR DISTRIBUTION IN OR INTO THE UNITED STATES, OR IN ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH SUCH DISTRIBUTION WOULD BE...
Evli ja Fellow Finance ovat allekirjoittaneet 14.7.2021 julkistettuun yhdistymissopimukseen perustuvat sulautumis- ja jakautumissuunnitelmat
September 30, 2021 05:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 30.9.2021 KLO 12.00 (EEST) EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA JULKISTAMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI...
On October 1, 2021, Evli Bank Plc's Board of Directors will decide on the payment of a dividend in accordance with the authorization given by the Annual General Meeting 2021
September 22, 2021 08:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE 22.9.2021 AT 3.00 PM (EET/EEST) On July 23, 2021, the European Central Bank announced that the recommendation to limit the dividend payment of banks will expire...
Evli Pankki Oyj:n hallitus päättää 1. lokakuuta 2021 varsinaisen osingon maksamisesta vuoden 2021 varsinaisen yhtiökokouksen antaman valtuutuksen mukaisesti
September 22, 2021 08:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.9.2021 KLO 15.00 (EET/EEST) Euroopan keskuspankki ilmoitti 23. heinäkuuta 2021, että pankkien osingonmaksun rajoittamista koskevan suosituksen voimassaolo päättyy...