Evli keskittyy varainhoitoliiketoiminnan kasvattamiseen ja käynnistää strategisen selvityksen luottolaitostoiminnan tulevaisuudesta
January 22, 2021 04:05 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.1.2021 KLO 11.05 (EET/EEST) Evli Pankin hallitus on 22.1.2021 päättänyt käynnistää strategisen selvityksen luottolaitostoiminnan tulevaisuudesta....
Evli focuses on growing its asset management business and commences a strategic evaluation regarding the future of banking services
January 22, 2021 04:05 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JANUARY 22, 2021, AT 11.05 AM (EET/EEST) On January 22, 2021, Evli Bank's Board of Directors decided to commence a strategic evaluation on the banking services...
Evli Pankki Oyj:n tilinpäätöstiedote 1.1.-31.12.2020
January 22, 2021 04:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.1.2021 KLO 11.00 (EET/EEST) ENNÄTYKSELLINEN TULOS POIKKEUKSELLISESSA MARKKINAYMPÄRISTÖSSÄ   Tuloskehitys tammi-joulukuu 2020 Liiketoiminnan tuotot olivat 79,7...
Evli Bank Plc’s Financial Statements Bulletin January-December 2020
January 22, 2021 04:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JANUARY 22, 2021, AT 11.00 AM (EET/EEST) RECORD RESULT IN AN EXCEPTIONAL MARKET ENVIRONMENT Financial performance January-December 2020 Net revenue was...
Evli tarkentaa näkymiään vuodelle 2020
December 28, 2020 10:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE/SISÄPIIRITIETO 28.12.2020 KLO 17.00 (EET/EEST) Vuoden viimeinen neljännes on sujunut liiketoiminnallisesti hyvin. Lisäksi yleinen osake- ja korkomarkkinoiden kehitys...
Evli specifies its outlook for 2020
December 28, 2020 10:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE/INSIDE INFORMATION DECEMBER 28, 2020, 5.00 PM. (EET/EEST) During the last quarter of the year the business has developed well. In addition, the general equity and...
Evli Bank Plc - Managers' Transactions
September 23, 2020 09:30 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC MANAGER'S TRANSACTION SEPTEMBER 23, 2020, AT 4.30 PM (EET/EEST) ____________________________________________ Person subject to the notification requirement Name: Mikola, Juho Position:...
Evli Pankki Oyj - Johdon liiketoimet
September 23, 2020 09:30 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 23.9.2020 KLO 16.30 (EET/EEST) ____________________________________________ Ilmoitusvelvollinen Nimi: Mikola, Juho Asema: Talousjohtaja Liikkeeseenlaskija: Evli...
Evli Pankki Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen omien osakkeiden luovutus
September 23, 2020 07:30 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N PÖRSSITIEDOTE 23.9.2020 KLO 14.30 (EST/EEST) Evli Pankki Oyj:n hallitus on päättänyt 1.9.2020 suunnatusta maksuttomasta osakeannista yhtiön avainhenkilöiden osakepalkkiojärjestelmän...
Conveyance of Evli Bank Plc’s own shares
September 23, 2020 07:30 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE SEPTEMBER 23, 2020, AT 2.30 PM (EST/EEST) The Board of Directors of Evli Bank Plc has on September 1, 2020 decided on a directed share issue for the reward...