Evli Pankki Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2021
July 14, 2021 03:25 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.7.2021 KLO 10.25 (EET/EEST) Ennätyksellinen ensimmäinen vuosipuolisko Tuloskehitys tammi-kesäkuu 2021 Liiketoiminnan tuotot olivat 55,8 miljoonaa euroa...
Evli Bank Plc’s Half Year Financial Report January-June 2021
July 14, 2021 03:25 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JULY 14, 2021, AT 10.25 AM (EET/EEST) Record first half Financial performance January-June 2021 Operating income was EUR 55.8 million (1-6/2020: EUR 33.0...
Evli Pankki Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2020
July 14, 2020 04:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.7.2020 KLO 11.00 (EET/EEST) HYVÄ TULOS POIKKEUKSELLISESSA MARKKINAYMPÄRISTÖSSÄ Tuloskehitys tammi-kesäkuu 2020 Liiketoiminnan tuotot olivat 33,0...
Evli Bank Plc’s Half Year Financial Report January-June 2020
July 14, 2020 04:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE JULY 14, 2020, AT 11.00 AM (EET/EEST) STRONG RESULT IN AN EXCEPTIONAL MARKET ENVIRONMENT Financial performance January-June 2020 Net revenue was EUR 33.0...
INVITATION: Evli Bank's Half Year Financial Report presentation on July 14, 2020
June 24, 2020 03:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC’S PRESS RELEASE JUNE 24, 2020 AT 10.00 AM. (EET/EEST) Evli Bank Plc will publish its Half Year Financial Report for the period January-June 2020 on Tuesday July 14, 2020 at...
KUTSU: Evli Pankki Oyj julkaisee puolivuosikatsauksensa 14.7.2020
June 24, 2020 03:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N LEHDISTÖTIEDOTE 24.6.2020, klo 10.00 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj:n puolivuosikatsaus tammi-kesäkuulle 2020 julkaistaan tiistaina 14.7.2020 noin klo 11.00. Tiedote on julkistuksen...