Evli Plc’s Interim R
Evli Plc’s Interim Report 1–9/2023
October 26, 2023 09:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE ON OCTOBER 26, 2023, AT 4:00 PM (EET/EEST) NET REVENUE AND OPERATING PROFIT INCREASED ACCORDING TO PLAN Highlights for the period Net revenue and...
Evli Oyj:n osavuosik
Evli Oyj:n osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2023
October 26, 2023 09:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.10.2023 KLO 16.00 (EET/EEST) NETTOLIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO NOUSIVAT SUUNNITELMAN MUKAISESTI Kauden kohokohdat Nettoliikevaihto ja liikevoitto nousivat hyvän...
Evli Plc’s Interim R
Evli Plc’s Interim Report January-March 2023
April 25, 2023 07:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE ON APRIL 25, 2023, AT 2:00 PM (EET/EEST) A FAVORABLE START TO THE YEAR - OUTLOOK UNCHANGED The merger with EAB Group Plc finalized according to plan and planned...
Evli Oyj:n osavuosik
Evli Oyj:n osavuosikatsaus tammi-maaliskuu 2023
April 25, 2023 07:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ PÖRSSITIEDOTE 25.4.2023 KLO 14.00 (EET/EEST) VUOSI KÄYNNISTYNYT SUOTUISASTI – NÄKYMÄT ENNALLAAN Yhdistyminen EAB Group Oyj:n kanssa toteutui suunnitellusti, tavoitellut synergiat...
Evli Bank Plc’s Inte
Evli Bank Plc’s Interim Report January-March 2021
April 15, 2021 08:30 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC STOCK EXCHANGE RELEASE APRIL 15, 2021, AT 3.30 PM (EET/EEST) EXCELLENT FIRST QUARTER Financial performance January-March 2021 Net revenue was EUR 27.1 million (1-3/2020: EUR 14.2...
Evli Pankki Oyj:n os
Evli Pankki Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2021
April 15, 2021 08:30 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 15.4.2021 KLO 15.30 (EET/EEST) ERINOMAINEN ENSIMMÄINEN NELJÄNNES                      Tuloskehitys tammi-maaliskuu 2021 Liiketoiminnan tuotot olivat 27,1 miljoonaa...
INVITATION: Evli Ban
INVITATION: Evli Bank's Interim Report presentation on April 16, 2020
April 01, 2020 07:00 ET | Evli Bank Plc
EVLI BANK PLC’S PRESS RELEASE APRIL 1, 2020 AT 2.00 PM. (EET/EEST) Evli Bank Plc will publish its Interim Report for the period January-March 2020 on Thursday April 16, 2020 at approximately 1.00...
KUTSU: Evli Pankki O
KUTSU: Evli Pankki Oyj julkaisee osavuosikatsauksensa 16.4.2020
April 01, 2020 07:00 ET | Evli Pankki Oyj
EVLI PANKKI OYJ:N LEHDISTÖTIEDOTE 1.4.2020, klo 14.00 (EET/EEST) Evli Pankki Oyj:n osavuosikatsaus tammi-maaliskuulle 2020 julkaistaan torstaina 16.4.2020 noin klo 13.00. Tiedote on julkistuksen...