Kalmarin päästöttömät mobiilipukkinosturit Safiport Derincelle Turkkiin
July 23, 2020 03:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 23. HEINÄKUUTA 2020 KLO 10 Cargoteciin kuuluva Kalmar on tehnyt sopimuksen kahden päästöttömän mobiilipukkinosturin (Zero Emission RTG) toimittamisesta Turkin Safi...
Kalmar Zero Emission RTGs chosen by Safiport Derince in Turkey
July 23, 2020 03:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 23 JULY 2020 AT 10 AM (EEST) Kalmar, part of Cargotec, has been awarded a contract to supply two Zero Emission rubber-tyred gantry cranes (RTGs) to Safi Derince...
Kalmar ja Klabin yhteistyöhön päästöttömiä mobiilipukkinostureita hyödyntävän ekotehokkaan paperilogistiikkaprosessin rakentamiseksi
June 04, 2020 06:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 4.6. 2020 KLO 13 Cargotec-konserniin kuuluva Kalmar on tehnyt sopimuksen kolmen Kalmar Zero Emission -mobiilipukkinosturin toimittamisesta Klabinille, joka on...
Kalmar and Klabin collaborate to build a smooth, safe and eco-efficient paper logistics process based on zero-emission RTG technology 
June 04, 2020 06:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 4 JUNE 2020 AT 1 PM (EET)   Kalmar, part of Cargotec, has concluded an agreement to supply Klabin, Brazil’s largest producer and exporter of packaging paper,...
Cargotec suunnittelee yhteisyrityksensä omistusrakenteen muuttamista Kiinassa
May 11, 2020 03:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 11.5.2020 KLO 10.00 Cargotec suunnittelee yhteisyrityksensä omistusrakenteen muuttamista Kiinassa Cargotec ja Jiangsu Rainbow Heavy Industries Co., Ltd. (RHI)...
Cargotec plans to change the ownership structure of the joint venture in China
May 11, 2020 03:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, STOCK EXCHANGE RELEASE, 11 MAY 2020 AT 10.00 (EEST) Cargotec plans to change the ownership structure of the joint venture in China Cargotec and Jiangsu Rainbow Heavy...
Kalmarin edistyksellinen AutoRTG-teknologia keskeisessä asemassa Oslo Port Authorityn laajennussuunnitelmissa
March 24, 2020 04:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 24. MAALISKUUTA 2020 KLO 10    Cargoteciin kuuluva Kalmar on saanut sopimuksen kolmen sähköisen Kalmar AutoRTG -mobiilipukkinosturin toimittamisesta Oslo Port...
Kalmar’s advanced AutoRTG technology to continue to play key role in expansion plans for Oslo Port Authority
March 24, 2020 04:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 24 MARCH 2020 AT 10 AM (EET) Kalmar, part of Cargotec, has been awarded a contract to supply three fully electric Kalmar AutoRTG (rubber-tyred gantry) cranes to...
Kalmar and Tanzania Ports Authority extend successful collaboration with new RTG order
March 18, 2020 10:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 18 MARCH 2020 AT 4 PM (EET)Kalmar, part of Cargotec, has been awarded a contract to supply Tanzania Ports Authority (TPA) with a total of six Kalmar rubber-tyred...
Kalmar ja Tansania Port Authority jatkavat toimivaa yhteistyötä uudella mobiilipukkinosturitilauksella
March 18, 2020 10:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 18. MAALISKUUTA 2020 KLO 16    Cargoteciin kuuluva Kalmar on tehnyt sopimuksen kuuden Kalmar-mobiilipukkinosturin toimittamisesta Tansania Port Authoritylle Dar es...