Kalmar maintenance and support services to enable continuous improvement of automation at Patrick Terminals’ Brisbane and Sydney terminals
January 09, 2020 02:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 9 JANUARY 2020 AT 9 AM (EET) Kalmar, part of Cargotec, has concluded a comprehensive software maintenance and support agreement with Australian terminal operator...
Kalmarin huolto- ja tukipalvelut mahdollistavat automaation jatkuvan parantamisen Patrick Terminalsin Brisbanen ja Sydneyn terminaaleissa
January 09, 2020 02:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 9. TAMMIKUUTA 2020 KLO 9    Cargoteciin kuuluva Kalmar on solminut kattavan ohjelmiston huolto- ja tukisopimuksen australialaisen terminaalioperaattorin Patrick...
Kalmarin huippuluokan nosturit ja mobiililaitteet ARISE Mauritanian Nouakchottin konttiterminaaliin
December 23, 2019 03:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 23. JOULUKUUTA 2019 KLO 10    Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut sopimuksen konttikenttänosturien ja mobiililaitteiden toimittamisesta ARISE Mauritanialle....
Kalmar’s world-class yard and mobile equipment selected by ARISE Mauritania for Nouakchott container terminal 
December 23, 2019 03:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 23 DECEMBER 2019 AT 10 AM (EET)   Kalmar, part of Cargotec, has concluded an agreement to supply a suite of yard crane and mobile equipment to ARISE Mauritania...
Kalmar toimittaa Stevecolle jälleen konttilukkeja Suomessa
December 02, 2019 03:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 2. JOULUKUUTA 2019 KLO 10  Cargoteciin kuuluva Kalmar on sopinut Stevecon kanssa kuuden diesel-sähkökäyttöisen konttilukin toimittamisesta yhtiön Mussalon...
Kalmar straddle carriers once again selected for fleet renewal at Steveco in Finland
December 02, 2019 03:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 2 DECEMBER 2019 AT 10 AM (EET) Kalmar, part of Cargotec, has concluded an agreement with Steveco to supply a total of six diesel-electric straddle carriers for...
Kalmar’s eco-efficient RTG and process automation solutions selected for expansion project at Asyaport, Turkey
October 24, 2019 07:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 24 OCTOBER 2019 AT 2 PM (EEST)   Kalmar, part of Cargotec, has been awarded a contract to supply Asyaport Liman A.S. (Asyaport) with a total of six Kalmar Zero...
Kalmarin ekotehokkaat mobiilipukkinosturit ja prosessiautomaatioratkaisut Asyaportin laajennusprojektiin
October 24, 2019 07:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 24. LOKAKUUTA 2019 KLO 14   Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut sopimuksen Asyaport Liman A.S.:n (Asyaport) kanssa kuuden Kalmar Zero Emission...
Kalmar’s terminal tractors and service expertise to help SDT Livorno improve efficiency
October 22, 2019 08:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, TRADE PRESS RELEASE, 22 OCTOBER 2019 AT 3 PM (EEST)Kalmar, part of Cargotec, is to supply a total of 10 terminal tractors to Sintermar Darsena Toscana (SDT), a joint venture...
Kalmar ja Port of Virginia® jatkavat pitkäaikaista yhteistyötään uudella hybridikuljetuslukkeja koskevalla jatkotilauksella
October 16, 2019 09:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 16.10.2019 KLO 16 (EEST) Cargoteciin kuuluva Kalmar toimittaa 25 hybridikuljetuslukkia Port of Virginialle, joka on Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva kasvava...