Kalmar AutoStrad™ -jatkotilaus Patrick Terminalsilta
March 09, 2021 02:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 9.3.2021 KLO 9   Cargoteciin kuuluva Kalmar on saanut 12 automaattisen Kalmar AutoStrad™ -konttilukin tilauksen Patrick Terminalsilta. Cargotecin vuoden 2021...
Kalmar receives repeat order of AutoStrads from Patrick Terminals
March 09, 2021 02:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 9 MARCH 2021 AT 9 AM (EET) Kalmar, part of Cargotec, is to supply a total of twelve new Kalmar AutoStrad™ units to Patrick Terminals. The order for the fully...
Kalmar receives an order for 10 eco-efficient hybrid straddle carriers 
February 17, 2021 08:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 17 FEBRUARY 2021 AT 3 PM (EET) Kalmar, part of Cargotec, has been awarded a contract to supply Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) with a total of 10 hybrid...
Kalmarille 10 ekotehokkaan hybridikonttilukin tilaus
February 17, 2021 08:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 17.2.2021 KLO 15 Cargoteciin kuuluva Kalmar on sopinut 10 hybridikonttilukin toimittamisesta Hutchison Portsin Rotterdamissa, Alankomaissa sijaitsevaan ECT Delta...
Kalmar’s proven straddle carrier technology to enhance operational capabilities at Iles de la Réunion
January 13, 2021 03:00 ET | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 13 JANUARY 2021 AT 10 AM (EET)   Kalmar, part of Cargotec, and DMP, Kalmar’s regional dealer, have signed a contract to deliver eight diesel-electric straddle...
Kalmarin luotettava konttilukkiteknologia parantamaan Reunionin sataman toimintaa
January 13, 2021 03:00 ET | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 13.1.2021, KLO 10   Cargoteciin kuuluva Kalmar ja DMP, Kalmarin paikallinen jälleenmyyjä, ovat sopineet kahdeksan diesel-sähkökäyttöisen konttilukin toimittamisesta...