Evli Plc: Managers' Transactions
November 28, 2022 11:40 ET | Evli Plc
EVLI PLC MANAGERS' TRANSACTIONS November 28, 2022 AT 6.40 P.M. (EET/EEST) ____________________________________________Person subject to the notification requirementName: Teuvo SalminenPosition:...
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
November 28, 2022 11:40 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 28.11.2022 KLO 18.40 (EET/EEST) Evli Oyj: Johdon liiketoimet____________________________________________IlmoitusvelvollinenNimi: Teuvo SalminenAsema: Hallituksen...
Evli Plc: Managers' Transactions
November 22, 2022 09:00 ET | Evli Plc
EVLI PLC STOCK EXCHANGE RELEASE November 22, 2022 AT 4.00 P.M. (EET/EEST) ____________________________________________  Person subject to the notification requirementName: Thunekov AbPosition:...
Evli Oyj: Johdon liiketoimet
November 22, 2022 09:00 ET | Evli Oyj
EVLI OYJ JOHDON LIIKETOIMET 22.11.2022 KLO 16.00 (EET/EEST) ____________________________________________ IlmoitusvelvollinenNimi: Thunekov AbAsema: Lähipiiriin kuuluva henkilö(X) Oikeushenkilö ...
logo.jpg
Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet – Wiklund
April 27, 2022 08:00 ET | Scanfil Oyj
Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet     27.4.2022 klo 15.00 Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet – Wiklund Ilmoitusvelvollinen Nimi: Karin Christina Wiklund Asema: Muu ylin johto Liikkeeseenlaskija:...
logo.jpg
Scanfil plc: Managers' transactions – Wiklund
April 27, 2022 08:00 ET | Scanfil Oyj
Scanfil plc: Managers' transactions     27 April 2022 at 3.00 p.m. EET Scanfil plc: Managers' transactions – Wiklund Person subject to the notification requirement Name: Karin Christina Wiklund ...
logo.jpg
Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet – Valo
February 28, 2022 07:00 ET | Scanfil Oyj
Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet 28.2.2022 klo 14.00 Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet – Valo Ilmoitusvelvollinen Nimi: Kai Valo Asema: Talousjohtaja Liikkeeseenlaskija: Scanfil Oyj LEI:...
logo.jpg
Scanfil plc: Managers' transactions – Valo
February 28, 2022 07:00 ET | Scanfil Oyj
Scanfil plc: Managers' transactions     28 February 2022 at 2.00 p.m. EET Scanfil plc: Managers' transactions – Valo Person subject to the notification requirement Name: Kai Valo Position: Chief...
logo.jpg
Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet – Kosunen
January 18, 2022 06:00 ET | Scanfil Oyj
Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet     18.1.2022 klo 13.00 Scanfil Oyj: Johdon liiketoimet – Kosunen Ilmoitusvelvollinen Nimi: Markku Kosunen Asema: Muu ylin johto Liikkeeseenlaskija: Scanfil Oyj ...
logo.jpg
Scanfil plc: Managers' transactions – Kosunen
January 18, 2022 06:00 ET | Scanfil Oyj
Scanfil plc: Managers' transactions      18 January 2022 1.00 p.m. EET Scanfil plc: Managers' transactions – Kosunen Person subject to the notification requirement Name: Markku Kosunen Position:...