UPM Paso de los Toro
UPM Paso de los Toros pulp mill begins operations
April 14, 2023 17:15 ET | UPM-Kymmene Corporation
(UPM, Helsinki, 15 April 2023 at 00:15 EEST) – UPM has received the final operating authorization for its new UPM Paso de los Toros pulp mill from the environmental authorities. The start-up of the...
UPM Paso de los Toro
UPM Paso de los Toros sellutehdas Uruguayssa käynnistyy
April 14, 2023 17:15 ET | UPM-Kymmene Oyj
(UPM, Helsinki, 15.4. 2023 klo 0.15) – UPM on saanut ympäristöviranomaisilta käynnistysluvan uudelle UPM Paso de los Toroksen sellutehtaalleen. Tehtaan käynnistys alkaa välittömästi, ja...
Pöyrylle toimeksiant
Pöyrylle toimeksianto EPCM-palveluista Star-projektiin Lençóis Paulistassa, Brasiliassa
August 27, 2019 02:00 ET | Pöyry Oyj
Pöyry     Lehdistötiedote 27.8.2019 klo 9.00 Tehdaslaajennus tulee kasvattamaan sellun tuotantoa nykyisestä 250 000 tonnista peräti 1,5 miljoonaan tonniin vuodessa. Pöyry on saanut Bracellilta...
Pöyry awarded EPCM s
Pöyry awarded EPCM services assignment for the Star Project in Lençóis Paulista (SP), Brazil
August 27, 2019 02:00 ET | Pöyry Oyj
Pöyry    Press Release 27 August 2019 at 09:00 (EEST) Plant expansion will increase pulp production from current 250,000 tons up to 1.5 million tons per year. Bracell has awarded Pöyry with an EPCM...
ÅF Pöyry awarded pre
ÅF Pöyry awarded pre-engineering assignment for the Metsä Board Oyj in Husum, Sweden
May 28, 2019 02:00 ET | Pöyry Oyj
PÖYRY PLC   Press Release 28 May 2019 at 09.00 (EEST) Metsä Board Oyj, the leading European producer of premium paperboards has awarded ÅF Pöyry with the pre-engineering services assignment for the...
ÅF Pöyrylle toimeksi
ÅF Pöyrylle toimeksianto esisuunnittelusta Metsä Board Oyj:n Husumin tehtaalle Ruotsiin
May 28, 2019 02:00 ET | Pöyry Oyj
PÖYRY Oyj   Lehdistötiedote 28.5.2019 klo 9:00  ÅF Pöyry on saanut Metsä Board Oyj:ltä, johtavalta eurooppalaiselta korkealaatuisten ensikuitukartonkien valmistajalta, esisuunnittelun...
ÅF Pöyrylle toimeksi
ÅF Pöyrylle toimeksianto Metsä Groupin Kemin ja Rauman investointien esisuunnittelupalveluista
May 27, 2019 05:00 ET | Pöyry Oyj
Pöyry Plc   Lehdistötiedote 27.5.2019 klo 12.00 ÅF Pöyry on saanut toimeksiannon Metsä Groupiin kuuluvalta Metsä Fibreltä Kemin uuden biotuotetehtaan esisuunnittelusta....
ÅF Pöyry awarded pre
ÅF Pöyry awarded pre-engineering assignments for the Metsä Fibre investments in Kemi and Rauma, Finland
May 27, 2019 05:00 ET | Pöyry Oyj
PÖYRY PLC   Press Release 27 May 2019 at 12.00 (EEST) Metsä Fibre, part of Metsä Group, has awarded ÅF Pöyry with the pre-engineering assignment for new bioproduct mill, Kemi. The...