SRV’s interim report January-September 2019: Revenue unchanged, weaker margins push the result into the red
October 31, 2019 02:30 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC     INTERIM REPORT     31 OCTOBER 2019     8.30 EET SRV’s interim report January-September 2019: Revenue unchanged, weaker margins push the result into the red January–September 2019...
SRV:n osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2019: Liikevaihto ennallaan, kateheikennykset veivät tuloksen tappiolle
October 31, 2019 02:30 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ     OSAVUOSIKATSAUS     31.10.2019     8.30 SRV:n osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2019: Liikevaihto ennallaan, kateheikennykset veivät tuloksen tappiolle Tammi-syyskuu 2019...
SRV Group Plc launches a recovery programme
October 31, 2019 02:20 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC    INSIDE INFORMATION     31 OCTOBER 2019     8.20 EET SRV Group Plc launches a recovery programme SRV is launching a recovery programme with the short-term goal of ensuring...
SRV Yhtiöt Oyj käynnistää tervehdyttämisohjelman
October 31, 2019 02:20 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ     SISÄPIIRITIETO     31.10.2019     8.20  SRV Yhtiöt Oyj käynnistää tervehdyttämisohjelman SRV aloittaa tervehdyttämisohjelman, jonka lyhyen tähtäimen tavoite on varmistaa,...
Profit warning: SRV Group Plc lowers its operative operating profit guidance for 2019
October 10, 2019 08:35 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC     INSIDE INFORMATION     10 OCTOBER 2019      15.35 EET Profit warning: SRV Group Plc lowers its operative operating profit guidance for 2019 SRV Group Plc specifies its...
Tulosvaroitus: SRV Yhtiöt Oyj alentaa arviotaan vuoden 2019 operatiivisen liikevoiton näkymistä
October 10, 2019 08:35 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ     SISÄPIIRITIETO     10.10.2019 KLO 15.35 Tulosvaroitus: SRV Yhtiöt Oyj alentaa arviotaan vuoden 2019 operatiivisen liikevoiton näkymistä SRV Yhtiöt Oyj täsmentää näkymiään...
SRV uudistaa historiallisen Elannon talon Hakaniemessä
October 02, 2019 03:00 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE     2.10.2019, KLO 10:00 SRV uudistaa historiallisen Elannon talon Hakaniemessä SRV ja kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi ovat allekirjoittaneet kehitysvaiheen...
SRV Group Plc - Managers' transactions
September 30, 2019 12:00 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC    MANAGERS' TRANSACTIONS    30 SEPTEMBER 2019    19.00 EET SRV Group Plc - Managers' transactions Notification under the EU Market Abuse Regulation, article 19 Person subject to the...
SRV Yhtiöt Oyj - Johtohenkilöiden liiketoimet
September 30, 2019 12:00 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV YHTIÖT OYJ    JOHDON LIIKETOIMET    30.09.2019   19.00    SRV Yhtiöt Oyj - Johtohenkilöiden liiketoimet Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen 19. artiklan mukainen ilmoitus liiketoimesta...
SRV Group Plc - Managers' transactions
September 30, 2019 11:55 ET | SRV Yhtiöt Oyj
SRV GROUP PLC    MANAGERS' TRANSACTIONS    30 SEPTEMBER 2019   18.55 EET SRV Group Plc - Managers' transactions Notification under the EU Market Abuse Regulation, article 19 Person subject to the...