MindArk on valittu esittelemään Entropia Universea NASA:lle

Virtuaalimaailman kehittäjä esittelee Entropia Universen alustaa perustana verkko-oppimispelille


GOTHENBURG, SWEDEN--(Marketwire - November 5, 2008) - Laajamittaisen sisäisten ja ulkoisten asiantuntijoiden suorittaman arvioinnin jälkeen, NASA Learning Technologies (oppimisteknologiat) ja Innovative Partnership Program Office (innovatiivinen kumppanuusohjelmatoimisto) valitsivat palkitun kehittäjän MindArk:in pitämään esityksen Entropia Universesta Goddard Goddard Space Flight Center:issä (avaruustaistelukeskuksessa) 7.11. Tavoitteena on luoda innostava Massively Multiplayer Online (MMO) -opetuspeli, joka perustuu reaalimaailman koulutukseen tieteen, teknologian, insinöörintyön ja matematiikan (STEM) alueilla.

"Meille on ilo ja kunnia esitellä Entropia Universea NASA:lle. Se on suuri tunnustus konseptillemme ja edistyksellemme, ja osoittaa alustan monikäyttöisyyttä, jonka kehittelemiseen olemme käyttäneet vuosikymmenen," sanoo MindArk:in toimitusjohtaja Jan Welter Timkrans.

MindArk:in erityisprojektien johtaja, Christian Björkman, jatkaa: "Tämä mahdollisuus rakentaa NASA:n MMO on hyvinkin linjassa strategiamme kanssa parantaa Entropia Universen alustan oppimisperustaan liittyviä ominaisuuksia. Se on meille täydellinen tapa työskennellä yhteistyössä huippuakateemikkojen ja tutkijoiden kanssa stimuloivan, haastavan ja koulutuksellisen oppimiskokemuksen luomiseksi."

NASA Learning Technologies pyysi tietoa ulkopuolisilta lähteiltä arvioidakseen, mikä projekti on sopivin heidän toivomuksilleen kehittää STEM-pohjainen MMO-peli. Ote NASA:n MMO-pelin RFP:stä, http://ipp.gsfc.nasa.gov/mmo: "NASA etsii ehdotuksia yhteistyötä varten jonkin organisaation kanssa parantaakseen NASA:n kykyä saavuttaa koulutukselliset tavoitteensa luomalla ja hallinnoimalla MMO-peliä. Peli suunnitellaan parantamaan tieteen, teknologian, insinöörityön ja matematiikan (STEM) oppimista hauskan ja interaktiivisen alustan kautta."

Saadaksesi lisätietoja, vieraile sivustolla http://ipp.gsfc.nasa.gov/mmo/.

Tietoa MindArk:ista ja Entropia Universesta

Entropia Universe -alusta on patentoitu teknologinen ratkaisu yhteentoimivien 3D-virtuaalimaailmojen laajenevalle kokonaisuudelle nimeltään Entropia Universe. Jokainen virtuaalimaailma ottaa planeetan muodon virtuaalisessa Entropia Universessa.

Entropia Universe -alusta mahdollistaa suuren monimuotoisuuden, joka lisää mielenkiintoa, hauskuutta ja viime kädessä muistamista ja hyödyllisyyttä. Se sisältää täyden tuen turvallisille mikrotransaktioille reaaliajassa, rich media -katselun, transaktiot reaali- ja virtuaaliesineiden kanssa. MMOG viihteen ja sosiaalisen kanssakäymisen globaalien osallistujien välillä.

Entropia Universe -alustaa on kehitelty yli 10 vuotta yli 40 milj. dollarilla. Vuonna 2003 kaupallisesti lanseerattu MindArk:in planeetta Calypso on tuottanut voittoa vuodesta 2004 lähtien ja se on toiminut alustan liiketoimintamallin ja toiminnallisuuden hienosäädön välineenä. Vuonna 2007 Entropia Universe -alusta tarjosi turvallisen ja vakaan 400 milj. dollarin tuotantovälineen käyttäjien välisiin transaktioihin. Sillä on tänä päivänä yli 780 000 rekisteröityä käyttäjätiliä yli 200 maasta.

Entropia Universe -alusta tarjoaa täydellisen ratkaisun virtuaalisen planeetan luomiseen ja ylläpitoon. Entropia Universe Planet Development Kit (planeetan kehittelypaketti) tarjoaa kaikki kehitystyökalut korkealuokkaisen sisällön tuottamiseen, mahdollistaen huomispäivän kuluttajien tavoittamisen heidän tänä päivänä käyttämänsä median kautta. Entropia Universe -alustan aikaisempi menestys sallii organisaatioiden sijoittaa varojaan MindArk:in todistettuun kokemukseen.

Saadaksesi lisätietoa, vieraile sivustoilla www.mindark.com ja www.entropiauniverse.com.

Contact Information: Yhteyshenkilö: Nadia Saalabi Terpin Communications 310-821-6100 alanumero 117 nadia@terpin.com