QPR toimittaa suorituskyvyn mittaamisohjelmiston julkisen sektorin organisaatiolle Abu Dhabissa


Helsinki, 27.2.2018 klo 12.00 – Merkittävä julkishallinnon organisaatio Abu Dhabissa on valinnut QPR Softwaren ohjelmisto- ja palvelutoimittajaksi suorituskyvyn johtamisen ratkaisuunsa.

Ratkaisu toteutetaan QPR Metrics -ohjelmistolla. Se sisältää tehokkaat ja käyttäjäystävälliset johdon mittaristonäkymät, joiden avulla asiakas seuraa ja mittaa koko organisaation avainsuorituskykymittareita, strategisia tavoitteita ja toimenpiteitä. Ratkaisun avulla organisaatio voi ennakoivasti johtaa suorituskykyyn ja strategian toteuttamiseen liittyviä toimia ja viestiä näistä tehokkaasti.

”Toteuttamamme ratkaisu on erittäin laaja ja moniulotteinen suorituskyvyn mittaamiskokonaisuus, ja se tukee asiakasta strategian toteuttamisessa ja suorituskyvyn johtamisessa. Näin laajan ratkaisun toteuttaminen vaatii ohjelmiston, joka yhdistää joustavan toiminnallisuuden erinomaiseen käyttäjäkokemukseen,” sanoo Tero Aspinen, QPR Softwaren liiketoimintajohtaja.

Sopimus sisältää QPR Metrics -ohjelmistolisenssin ja käyttöönottoprojektin.

Täältä löydät lisätietoja QPR Metrics -ohjelmistosta.

QPR Software Oyj

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

QPR Softwaren kattava asiantuntijatiimi ja 25 vuoden kokemus takaavat asiakkaillemme näkyvyyden heidän liiketoimintaansa ja antavat keinot tehdä oikeat päätökset. Toiminta-aikanamme olemme myyneet yli miljoona ohjelmistolisenssiä, jotka ovat käytössä 2 000 organisaatiossa.

Dare to improve. www.qpr.com


Lisätietoja:

Tero Aspinen
Johtaja, QPR Software Oyj
Tel. + 358 50 338 1894
Email: tero.aspinen(at)qpr.com