Aryaka kondigt meer cloudmogelijkheden aan met Oracle FastConnect

Milpitas, California, UNITED STATES


Wereldwijde bedrijven kunnen een snelle uitrol, toepassingsprestaties en beveiliging combineren in één volledig beheerde service die rechtstreeks in verbinding staat met Oracle Cloud Infrastructure

SAN MATEO, Californië, Oct. 24, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Aryaka®, een toonaangevende wereldwijde leverancier van SD-WAN-technologie en Zilveren lid van het Oracle PartnerNetwork (OPN), maakte vandaag bekend dat het toegewijde en private toegang tot de Oracle Cloud zal bieden via Oracle Cloud Infrastructure FastConnect.

Met Aryaka’s SD-WAN als dienst en Oracle Cloud Infrastructure FastConnect kunnen bedrijven nu toegang krijgen tot hun toepassingen in de Oracle Cloud via door Aryaka verzorgde privéverbindingen. Het softwaregedefinieerde privénetwerk van Aryaka zorgt voor een hogere betrouwbaarheid, snellere toepassingsprestaties, minder vertraging en een hogere beveiliging dan klassieke MPLS- of internetverbindingen. De ondersteuning voor Oracle Cloud Infrastructure FastConnect vormt een integraal deel van Aryaka’s SD-WAN for Multi-Cloud-oplossing, die klanten in staat stelt direct verbinding te maken met private, publieke en hybride clouddiensten, zoals Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS).

Dankzij de samenwerking met Aryaka kunnen klanten van Oracle profiteren van betrouwbare netwerktoegang tot hun cloudgegevens en -toepassingen van overal ter wereld, via de 30 Points of Presence (POP) van Aryaka in de VS, het VK, Duitsland, de VAE, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, India, China, Israël, Zuidoost-Azië en nu ook Canada. Dit betekent betere prestaties, meer controle en flexibiliteit, en schaalbaarheid die toegang kan verschaffen tot kritieke bedrijfsgegevens en -functies, altijd en overal.

“IT-leiders zijn volop bezig met de migratie naar de cloud. Flexibiliteit wordt een cruciale vereiste voor elk netwerk”, zegt Chandramouli Radhakrishnan, Vice President of Product Management bij Aryaka. “Wij zijn zeer opgetogen dat we Oracle Cloud Infrastructure FastConnect kunnen toevoegen aan de multi-cloudtoepassingen van Aryaka omdat het klanten meer opties en een betere ervaring biedt wanneer ze gebruikmaken van onze hoogperformante SD-WAN-technologie en het kernpakket die we aanbieden als dienst om hun digitale strategieën mogelijk te maken.”

Met Oracle Cloud Infrastructure FastConnect kunnen bedrijven hun cloud koppelen aan Oracle Cloud via veilige datacenters. De directe verbinding met Oracle Cloud via Oracle FastConnect zorgt voor een snelle privéverbinding met het grootste en meest geïntegreerde cloudplatform van de sector, met een compleet aanbod van PaaS- en IaaS-diensten.

Oracle Cloud biedt volledige SaaS-toepassingssuites voor ERP, HCM en CX, plus best-in-class PaaS- en IaaS-databases van datacenters in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Organisaties over de hele wereld gebruiken Oracle Cloud om sneller te innoveren, de klantenbetrokkenheid te verbeteren, de efficiëntie van bedrijfsprocessen te verhogen en de digitale transformatie te versnellen.

Over Aryaka
Aryaka verandert de manier waarop wereldwijde bedrijven vestigingen en gebruikers over de hele wereld met elkaar verbinden en bedrijfskritieke toepassingen gebruiken om de eisen van de moderne bedrijfsvoering te ondersteunen. Aryaka’s wereldwijde SD-WAN combineert een speciaal ontworpen privaat netwerk, SD-WAN, optimaliserings- en versnellingstechnieken, connectiviteit naar cloudplatformen en netwerkzichtbaarheid in één oplossing die 'as a Service' wordt geleverd.

U vindt meer informatie op www.aryaka.com. Volg ons op TwitterFacebookYouTube en LinkedIn.

Over Oracle Cloud Infrastructure
Oracle Cloud Infrastructure combineert de voordelen van de publieke cloud (on-demand, zelfbediening, schaalbaarheid, betalen voor gebruik) met de traditionele voordelen van lokale aanwezigheid (governance, voorspelbaarheid, controle). Oracle Cloud Infrastructure gebruikt een netwerk met lage latentie en hoge bandbreedte om cloudservers te verbinden met hoogperformante blok-, bestands- en voorwerpenopslag, teneinde een cloudplatform te kunnen aanbieden dat de hoogste prestaties levert voor traditionele en gedistribueerde toepassingen, alsook databases die altijd beschikbaar zijn. Door de overname van Dyn en Zenedge heeft Oracle Cloud Infrastructure zijn aanbod uitgebreid met de best-in-class DNS en e-mailleveringsoplossingen van Dyn en de gloednieuwe Web Application Firewall (WAF) en Distributed Denial of Service (DDoS) mogelijkheden van Zenedge.

Over Oracle PartnerNetwork
Oracle PartnerNetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle dat partners een groot voordeel biedt bij het ontwikkelen, verkopen en implementeren van Oracle-oplossingen. OPN biedt trainingstools voor en gespecialiseerde kennis over Oracle’s producten en oplossingen, en is geëvolueerd om de groeiende productportefeuille, partnerbasis en bedrijfskansen van Oracle te ondersteunen. Een van de belangrijkste recente verbeteringen aan OPN is de mogelijkheid voor partners om erkend en beloond te worden voor hun investering in Oracle Cloud. Partners die in zee gaan met Oracle zullen hun Oracle Cloud-expertise kunnen verbeteren, net als hun succes bij klanten via het OPN Cloud-programma – een innovatief programma dat bestaande OPN-programmaniveaus aanvult met erkenningslagen en geleidelijke voordelen voor partners die met Oracle Cloud werken. U vindt meer informatie op http://www.oracle.com/partners.

Handelsmerken
Oracle en Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of zijn gelieerde bedrijven.

Mediacontacten Aryaka
Andy Leong 
Senior Director, Product Marketing
Aryaka
+1 408-273-8420
pr@aryaka.com