Το CrossBorderMedCare επιλέγει το CoronaPass για να βοηθήσει στην ανάκαμψη της ελληνικής ξενοδοχειακής βιομηχανίας

Το CoronaPass θα χρησιμοποιηθεί για να παρέχει άδειες κυκλοφορίας σε ταξιδιώτες και εργαζόμενους στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα μετά από τεστ ανίχνευσης αντιγόνων

ΛΟΝΔΊΝΟ, Ηνωμένο Βασίλειο, June 15, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Το CrossBorderMedCare θα χρησιμοποιήσει τη λύση CoronaPass™ της Bizagi για να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα. Αυτή η σημαντική ανακοίνωση έρχεται καθώς η Ελλάδα ανοίγει από σήμερα και πάλι τα σύνορά της σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν. Η φιλοξενία, τα ταξίδια και ο τουρισμός συγκαταλέγονται στους τομείς που πλήττονται περισσότερο από τα μέτρα παραμονής στο σπίτι, τα οποία εφαρμόστηκαν προκειμένου να επιβραδύνουν την εξάπλωση του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, ο κλάδος αναμένεται να καταγράψει απώλειες 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε παγκόσμιο επίπεδο

Μέσω του CrossBorderMedCare, οι ταξιδιώτες και εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα που κάνουν τεστ ανίχνευσης αντιγόνων Covid-19 θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα CoronaPass. Με τη λύση αυτή, οι ταξιδιώτες και οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν το CoronaPass στην Ελλάδα θα διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο μετάδοσης του ιού COVID-19. Το CrossBorderMedCare θα είναι ο αποκλειστικός πάροχος ιατρικής περίθαλψης για το CoronaPass στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που με το CoronaPass μπορούμε και εμείς να βοηθήσουμε τον τουριστικό κλάδο της Ελλάδας να ανακάμψει. Είναι σημαντικό για την εταιρεία μας όχι μόνο να τονώσει την οικονομία, αλλά και να παρέχει ασφαλείς χώρους στους τουρίστες σε όλη την Ευρώπη για να περάσουν τις διακοπές τους αυτό το καλοκαίρι.» - Γεώργιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος - CrossBorder MedCare

Η εφαρμογή CoronaPass, που δημιουργήθηκε από την Bizagi, είναι μια ψηφιακή λύση που έχει σχεδιαστεί για να συμβάλει στην προστασία της ζωής και των πόρων διαβίωσης των κοινοτήτων. Προσφέρει στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης και στις εταιρείες έναν τρόπο για την παροχή προσωρινών αδειών κυκλοφορίας με βάση τα επίπεδα ευπάθειας και κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης μεταξύ άλλων, της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων των τεστ ανίχνευσης αντιγόνων.

«Αυτή η λύση είναι ο τρόπος με τον οποίο βοηθάμε τον κόσμο να προχωρήσει μπροστά. Είδαμε ότι οίκοι μόδας κατασκεύαζαν προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό και οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατασκεύαζαν αναπνευστήρες. Ως εταιρεία λογισμικού, γνωρίζαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε ήταν να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή.» είπε ο Gustavo Gomez, Διευθύνων Σύμβουλος της Bizagi.

Το CoronaPass επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλουν αίτηση για άδεια κυκλοφορίας βάσει των αποτελεσμάτων των τεστ τους ή άλλων κριτηρίων που αποδεικνύουν ότι διατρέχουν χαμηλότερο κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Μετά την έγκριση, λαμβάνουν έναν κωδικό QR CoronaPass, ο οποίος μπορεί να αποθηκευτεί σε κινητές συσκευές (με παρόμοιο τρόπο όπως με τη λήψη μιας κάρτας επιβίβασης) ή να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί για επικύρωση όταν είναι απαραίτητο.

Το CoronaPass υποστηρίζεται από την αξιόπιστη πλατφόρμα αυτοματισμού cloud που βασίζεται στο Microsoft Azure της Bizagi, η οποία έχει αναγνωριστεί ευρέως για τη δυνατότητα κλιμάκωσης και τη συμμόρφωσή της με τοπικά και παγκόσμια πρότυπα και κανονισμούς. Το CoronaPass πληροί τα υψηλότερα πρότυπα και τους αυστηρότερους κανονισμούς ασφαλείας στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του προτύπου ISO 27001 και των κανονισμών HIPPA και GDPR.

Μάθετε περισσότερα για το CoronaPass στη διεύθυνση www.coronapass.org

Πληροφορίες για το CrossBorderMedCare
Το CrossBorderMedCare λειτουργεί ως ιατρικός πάροχος, εταιρεία παροχής βοήθειας και Κέντρο Διεθνών Ασθενών (IPS) του Ομίλου της Βιοϊατρικής στην Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα, αλλοεθνείς που ζουν ή εργάζονται στην Ελλάδα (Απόδημοι), διεθνείς ασθενείς που επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό ιατρικών ή οδοντιατρικών υπηρεσιών και πολλά άλλα.  Το CrossBorderMedCare έχει λάβει την υψηλότερη πιστοποίηση από την Temos ως αναγνωρισμένος συνεργάτης στον Διεθνή Συντονισμό Ιατρικού Τουρισμού. Επιπλέον, το CrossBordermedCare έχει πιστοποιηθεί από το Διπλωματικό Συμβούλιο ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο, για τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την εφαρμογή ενός ενιαίου συστήματος διαχείρισης ποιότητας, πιστοποιημένου σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015. Οι υπηρεσίες CrossBorderMedCare, σύμφωνα με υψηλά διεθνή πρότυπα, καλύπτουν τις πολύ απαιτητικές ιατρικές ανάγκες των αλλοδαπών πολιτών.

Μάθετε περισσότερα για το CrossBorderBorderMedCare στη διεύθυνση www.crossbordermedcare.com

Σχετικά με την Bizagi

Η Bizagi προσφέρει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Κάθε εταιρεία λειτουργεί με βάση ορισμένες διαδικασίες και αυτές οι διαδικασίες είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Με την Bizagi, οι πελάτες προσφέρουν γρήγορα ευέλικτες εφαρμογές επεξεργασίας που συνδέουν άτομα, εφαρμογές, συσκευές και πληροφορίες. Η Bizagi, που τροφοδοτείται από μια κοινότητα με περισσότερες από 1 εκατομμύριο λήψεις και πάνω από 1.000 εταιρικούς πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες, προσφέρει μια κορυφαία πλατφόρμα στον κλάδο και το καλύτερο μοντέλο τιμολόγησης στην αγορά. Η Bizagi έχει αναγνωριστεί από εταιρείες ανάλυσης του κλάδου, όπως η Gartner, η Forrester και η IDC, ως η κορυφαία πλατφόρμα για την ευφυή αυτοματοποίηση των διαδικασιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία www.bizagi.com

Tim Burton