Astrup AS väljer Blue Ridge Supply Chain Planning- lösningarna för mer tillförlitliga prognoser och minskade inventarier

-Norsk leverantör av metaller och plasthalvfabrikat med 900 miljoner i årsomsättning väljer Blue Ridge lösningar för att skapa tillförlitliga prognoser, minska lagernivåer och stödja tillväxtambitioner -

Atlanta, Georgia, UNITED STATES


AMSTERDAM, Oct. 29, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Blue Ridge, den plattform som kombinerar planering av inköp och leveransplanering, integrerad affärsplanering samt prisoptimering för att effektivisera företag, meddelade idag att Astrup AS, en ledande leverantör av metaller och plasthalvfabrikat i Norge, har valt Blue Ridge att för att skapa tillförlitliga prognoser, minska lagernivåer och stödja sina tillväxtambitioner.   

Astrup AS är en ledande grossist på den nordiska marknaden i aluminium, metaller, plast, titan, rostfritt stål och specialstål och har en toppmodern automatiserad lagringslösning med över 5000 pallplatser.

"Med Blue Ridge Supply Chain Planning kommer Astrup att kunna fastställa tillförlitliga statistiska prognoser istället för att vara reaktiva till sin försäljningshistorik och subjektiva inköpsbedömningar, samt bygga en mer professionell inköpsorganisation", säger John Børge Halvorsen, VD för Astrup AS. "Vi såg att Blue Ridge stöttas av ett robust FoU-team och vi var imponerade av deras status som ledande inom inköp av mjukvarulösningar.  

Blue Ridge's Supply Chain Planning (SCP) lösning integrerar unikt efterfrågeprognoser, utbudsplanering, inköp, råvaruförsörjning och strategiska investeringköp. Lösningarna skapar högeffektiv planering och intelligent påfyllning på alla platser och kanaler, både nedströms till kunder och uppströms till leverantörer.

"Blue Ridge planeringslösning kommer att ge Astrup AS de verktyg de behöver för att stödja deras ytterligare tillväxt och genomföra sin supply chain planering med mer precision, snabbhet och förtroende," säger Maarten Baltussen, direktör för Blue Ridge i Europa.

Blue Ridge's planeringslösningar kontroll 29 miljarder $ i försäljning över hela Europa tvärs av branscher, inklusive detaljhandel, mat, vin & sprit och varor på andra håll. År 2020 kommer kunderna att acceptera 99 procent av planeringsrekommendationerna oförändrade från Blue Ridge SCP-lösningarna, så att de kan upprätthålla en kombinerad 95-procentig fyllningsgrad. Denna noggrannhet gör det möjligt för Blue Ridge-kunder att kontinuerligt leverera 98 procent servicegrad till sina kunder och samtidigt minska lagernivåerna. Totalt 59 miljoner orderrader placerades genom Blue Ridge lösningar.

Om Blue Ridge

För att möta kundernas efterfrågan på dagens oförutsägbara marknad krävs det att företagen upptäcker nya sätt att dra nytta av värdet från de teknikinvesteringar de redan gjort. Blue Ridge är den innovativa, totala plattformen utformad med beprövade ERP-integrationer och partnerskap med detta i åtanke. Plattformens mycket konfigurerbara samling av Supply Chain Planning, integrerad affärsplanering (S&OP) och prisoptimering gör det möjligt för distributions-, detaljhandels- och tillverkningsföretag att snabbt reagera på marknadsförändringar, dimensionera lagret och göra det mer effektivt, utökat samarbete och strategiskt kunna prissätta produkter och därigenom skapa bättre kundupplevelser och marginaler. Tillsammans skapar dessa delar ytterligare värdeskapande, motståndskraft och symmetri i hela leveranskedjan när marknadsdynamiken fortsätter att utvecklas. Skapa dig en mer förutsägbar framtid med mer säkerhet, snabbhet. Besök www.blueridgeglobal.com för mer information.

Mediekontakt:

Kommer Haraway
Backbeat Markedsføring
william@backbeatmarketing.com
404.593.8320