#BreakTheBias: 12 κορυφαίες Ελληνίδες μας εμπιστεύονται τα συστατικά της επιτυχίας στην επαγγελματική τους πορεία, τιμώντας τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας 2022.

Η Boyden Greece & Cyprus παρουσιάζει 12 ξεχωριστές γυναίκες ηγέτες, στα πλαίσια του #DisruptTheNorm


Αθήνα, March 08, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Η Boyden, το κορυφαίο δίκτυο επιλογής στελεχών με περισσότερα από 75 γραφεία σε 45 χώρες, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2022 (#IWD2022) και δίνει το βήμα σε 12 εκλεκτές κυρίες, διακεκριμένες η κάθε μία στον χώρο που εκπροσωπεί.

Η Boyden Greece & Cyprus χαιρετίζει και στηρίζει τις προσπάθειες των γυναικών να διεκδικούν ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τους στίβο. Η Ημέρα της Γυναίκας, γιορτάζει τις κατακτήσεις των γυναικών, καταπολεμά τις διακρίσεις, και επαινεί την Ισότητα. Η Boyden παρουσιάζει τις απόψεις  12 ξεχωριστών γυναικών από όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων στην χώρα μας, οι οποίες μοιράστηκαν πολύτιμες απόψεις που στηρίζουν το φετινό μήνυμα της σημερινής ημέρας:#BreakTheBias:

  • Νιόβη Καλλέργη, Vice President, Marketing & Communications’ Director, Kafea Terra Food and Drinks S.A
  • Ελένη Καραπάνου, Human Resources Director, Olixoil
  • Στέλλα Κασδαγλή, Co-Founder/Writer/Speaker, Women On Top
  • Δρ. Δέσποινα Κατσώχη, Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος, Ιδρύτρια και Πρόεδρος AKOS
  • Ανάλια Κόκκορη, Partner, Deloitte Greece
  • Ξένια Κούρτογλου, Ιδρύτρια, Focus Bari, e-satisfaction, MEX
  • Ιωάννα Μακρή, Performance and Self leadership Coach, The Success Link
  • Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γ. Διευθύντρια και Partner, RESPONSE SA
  • Τζένη Μιχαλοπούλου, Αρχιτέκτων, Ιδρύτρια της PeriErgon Architects
  • Καρολίνα Ροβύθη, Conceptual Artist & Designer
  • Μαρία Βαθυλάκη, Human Resources Manager, Parfums Christian Dior Hellas S.A
  • Λώρα Βιντριλαίου, HR Manager Head Office & West Europe, Frigoglass S.A.I.C.

“Η Ελλάδα περπατά με γοργά βήματα στην Εξαίρετη Γυναικεία Ηγεσία, και εμείς στην Boyden Greece & Cyprus είμαστε ενεργά κινητοποιημένοι στην ανάδειξη γυναικών” κατέληξε η  Άννυ Χατζηκωνσταντίνου, Managing Partner της Boyden Greece & Cyprus. Ευχαριστούμε θερμά και τις 12 Εξαιρετικές Κυρίες, κάθε μία διακεκριμένη στον χώρο που εκπροσωπεί, καθώς και αναρίθμητες ακόμη Ελληνίδες που συνεχίζουν να εμπνέουν τη νέα γενιά ”
Δείτε Αναλυτικά το άρθρο: https://www.boyden.com/media/breakthebias-12-greek-women-leaders-share-expert-career-insights-25370613/

Σχετικά με τη Boyden

Η Boyden είναι κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο συμβούλων, στο χώρο των υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού – Επιλογή Στελεχών και Leadership Consulting - με περισσότερα από75 γραφεία σε 45 χώρες. Η διεθνής μας διάσταση μας επιτρέπει να εξυπηρετήσουμε οπουδήποτε στον κόσμο δραστηριοποιούνται οι πελάτες μας. Συνδέουμε Εξαιρετικές Εταιρείες με Εξαιρετικούς Ηγέτες μέσω Executive Search, Interim Management και Leadership Consulting solutions. H Boyden κατατάσσεται στις σημαντικότερες εταιρείες στο Forbes Americas Best Executive Recruiting Firms για το 2021. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.boyden.com.

Contact
Anny S. Chatzikonstantinou, Boyden
Managing Partner, Greece and Cyprus
T: +30 216 1000 700
E: achatzikonstantinou@boyden.com

A photo accompanying this announcement is available at https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/82300151-ecfc-46d5-9031-4df48c503b4d