LibertyCon – největší evropská konference o svobodě se vrací do Prahy!

Students For Liberty pořádají svojí největší každoroční akci s cílem zdůraznit důležitost svobody a nadchnout mladé lidi k hledání svobodné budoucnosti 23. a 24. dubna


V PRAZE, Česká republika, April 14, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Students For Liberty, největší světová liberální studentská organizace pořádá svou každoroční událost LibertyCon 23. a 24. dubna v Praze v Cubex centru a Radlické kulturní sportovně.

Poprvé od začátku pandemie zvou opět European Students For Liberty některé z nejznámějších řečníků a aktivistů z celosvětového liberálního hnutí ke konverzaci o filozofii svobody a k otevřeným diskuzím se studenty napříč ideologickým spektrem.

23. dubna se mohou účastníci konference těšit na přednášky o roli vlády a svobodné společnosti, technologiích, autoritářství ve východní Evropě a v Rusku, Bitcoinu, přístupu k pandemii a dalším výzvám, kterým Evropa v současnosti čelí. Přes 30 místních i mezinárodních organizací se také zúčastní souběžné akce Liberty Fair – výstavy liberálních organizací z celého světa.

Konference začne úvodní online přednáškou Světlany Tichanovské, běloruské opoziční prezidentské kandidátky v roce 2020. Mezi řečníky jsou také Leszek Balcerowicz – bývalý polský vicepremiér, Dominik Stroukal, David D. Friedman, Tom Palmer, Lawrence Reed, Stephen Davies, George Selgin, Stephan Livera, Josef Tetek, Tatsiana Khomich, Li Schoolland, a mnozí další.

24. dubna se konference promění v festival v Radlické kulturní sportovně, kde si hosté budou moci užít hudbu, promítání filmů, a podnětné diskuze aktivistů z různých koutů Evropy.

"S východní Evropou v krizi a v největším ohrožení svobody za desetiletí, LibertyCon v Praze zajisté bude pro studenty zapamatovatelný zážitek. Nenechte si jej ujít. Dozvíte se, jaký je význam svobody v kontextu současných událostí a proč porozumění jejích etických základů je nepostradatelné pro dobrou budoucnost. Uvidíme se tam!" říká Lawrence W. Reed, emeritní prezident Foundation for Economic Education.

Omezený počet lístků je stále k dispozici za €20, a zahrnuje vstup na všechny přednášky a diskuze, konferenční tričko, jídla a vstup na obě afterakce. Studenti mají na akci 50% slevu. Použijte kód STUDENT při registraci. VIP vstupenky jsou bohužel vyprodané.

Pořiďte si lístek zde: https://studentsforliberty.ticketspice.com/libertycon-2022

European Students For Liberty se pyšní svým otevřeným přístupem k podpoře svobody. Nejen, že jsou všichni přátelé svobody všech druhů a smýšlení vítáni se k nám připojit, ale není ani požadována předchozí znalost liberálního myšlení, ekonomie nebo žádného konkrétního pojetí svobody.

Přečtěte si více o LibertyConu na https://libertycon.net/

O Students For Liberty:

Students For Liberty jsou největší liberální studenty-vedenou organizací na světě. Jejich misí je vzdělávat, rozvíjet a podporovat příští generaci přátel svobody. Pro více informací, navštivte: https://studentsforlibertycz.cz 

Kontakt:
Tamar Tarsaidze
Students For Liberty
ttarsaidze@studentsforliberty.org 
+995 558137606

Fotografie doprovázející toto oznámení je k dispozici na https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ab2ea5b1-659f-4cc4-bd00-81402f82906b/cs


Liberty Con Europe 2022_1920x1080